03 Voor Bedrijven Employer Branding Werken

Klaar voor een HR en Employer Branding High Performer in jouw team?

Bij First Floor geloven we in het potentieel en de kracht van jong talent. We selecteren die felbegeerde Young Potentials en stomen hen klaar tot High Performers. Want alleen talent hébben is niet voldoende.

Van onze passie hebben wij onze job gemaakt en gaan voor de volle 100% op zoek naar the perfect fit voor ieder bedrijf dat nood heeft aan jong geweld. Dit doen we in de vorm van consultancy en try & hire trajecten.

Naast het aanbieden van jonge talenten met de juiste competenties, zorgen wij voor op maat gemaakte coaching en training met een stevige nadruk op authenticiteit.

Wat hebben we jou te bieden

Human Resources

HR oplossingen

Searchen tot de geschikte kandidaat gevonden én aangeworven is. Afnemen van short assessments. Retentie verhogen door onboarding processen.

GA OP ZOEK NAAR TOPTALENT
Employer Branding

Employer Branding oplossingen

Laat de buitenwereld weten hoe geweldig het is om bij jou te werken. Creatieve ideeën zorgen ervoor dat je opvalt tussen de concurrentie.

Zet je bedrijf op de kaart

Cape

Consultancy

Nood aan tijdelijke ondersteuning? Huur een van onze consultants in! Stuk voor stuk enthousiaste doeners, betaalbaar én steeds omkaderd door experts, win-win voor iedereen!

Schakel een consultant in
Wear cape

Try & Hire

Op zoek naar nieuwe vaste versterking voor jouw HR team? Wij zorgen voor de perfect match én ook nadien nog voor intensieve begeleiding die eerste belangrijke maanden.

Try & Hire
Fly

Academy

Je blijft ook zelf graag op de hoogte van de nieuwste trends? Of regelmatig geprikkeld met nieuwe inzichten? Ontdek een waaier aan interessante opleidingen en inspiratie in onze Academy.

First Floor Academy

Meer First Floor

DSC 7537 Medium

3-daagse Elevator Days

Een driedaags bootcamp op maat van de professionele en persoonlijke ontwikkeling van Young Professionals. Wij zorgen voor een uitdagend programma met interactieve workshops en een uitdagende business case om hun tanden in te zetten!

Wil je investeren in de persoonlijke en professionele ontwikkeling van het jong talent binnen jouw bedrijf? Of heb je een marketing, HR of Employer Branding vraag waar jullie intern niet direct een antwoord op hebben?

Neem deel aan de Elevator Days

Talent Scouts

Talent Scouts

Hebben jullie onze Talent Scouts Jordan al ontmoet? Hij vormt de brug tussen studerend Antwerpen en First Floor!

Je ziet ze regelmatig passeren op onze sociale media kanalen, maar je kan hen ook spotten in het bruisende studentenleven! Aarzel dus niet om hen aan te spreken, zomaar of over de next steps van je carrière.

In naam van First Floor organiseren zij regelmatig interessante workshops op scholen en geven ze vorm aan onze House Of Talks.

Ontdek meer