01 Wie zijn we 50procent

Het verhaal van Karen

Ik werkte 12 jaar in de HR- en uitzendwereld en daarnaast heb ik sinds 4 jaar ook een praktijk als psychotherapeut. Twee verschillende werelden maar toch ook veel gelijkenissen.

In het bedrijfsleven ben ik door verschillende ervaringen gegroeid maar ik kwam mezelf ook vaak tegen. Dat waren harde lessen en ik begon mezelf soms in vraag te stellen. In mijn praktijk kom ik dezelfde verhalen tegen. Mensen zitten met zichzelf in de knoop omdat ze niet in de juiste job zitten. Dat is waarom ik First Floor heb opgericht want ik geloof dat het ook anders kan.

Met First Floor wil ik mensen begeleiden naar een werkplek waar ze zichzelf kunnen zijn, kunnen groeien en juist daardoor net top presteerders worden. Wie op zijn werk een masker draagt, verspeelt veel energie. Ik geloof dat de juiste begeleiding aan het begin van iemands carrière ervoor zorgt dat ze zich langer goed zullen voelen, sneller zullen groeien en dat de kans op bijvoorbeeld een burn-out sterk verlaagt.

Karen Van der Aa, Founder & Career architect

V formatie team 2

Ons team

Wie zijn de mensen achter First Floor? Ons team bestaat uit combinatie van jaren aan HR-, sales- en marketingervaring en 2 jonge wolven die aan het begin staan van hun carrière. Want we geloven in walk your talk: First Floor is er voor én door jong talent.

Loopbaanbegeleiding

Onze missie

Bij First Floor geloven we in het potentieel en de kracht van jonge mensen. We geloven dat zelfkennis en investering in je talenten doorslaggevend zijn om de juiste keuzes te maken aan het begin van je carrière. Met de juiste carrièrekeuze kan je groeien vanuit je talenten terwijl je trouw blijft aan jezelf. Zo wordt werken elke dag met plezier het beste van jezelf geven. Een win-win situatie voor jou én je werkgever.

Ook bedrijven zien steeds meer het belang van jonge talenten in. Ze kijken met andere ogen naar problemen en bieden vaak vernieuwende oplossingen aan. Met gemotiveerde juniors die de juiste competenties hebben, maak jij je bedrijf future-proof. Bovendien wil je als bedrijf ook je jong talent behouden. Dat vraagt om een specifieke aanpak en kennis, ook daar is First Floor de perfecte partner voor.

Ontdek ons jong talent

Onze waarden

Groei en bloei, omdat we werknemers willen laten groeien vanuit hun talenten, terwijl ze trouw blijven aan zichzelf. Authenticiteit omdat een werknemer meer is dan alleen een diploma. Alleen wie zich echt betrokken voelt en uit zichzelf gemotiveerd is, haalt de beste resultaten. Samen omdat we geloven dat mensen die samenwerken meer kunnen bereiken. Je weet wel: teamwork makes the dream work.

Durf omdat je moet durven jezelf te zijn en in jezelf te kijken. Maar ook omdat je je moet durven smijten in een job. Plezier omdat je energie uit je werk haalt wanneer je je amuseert. After all: happy employees make happy customers. En dat is toch waar iedereen naartoe wil?

Ten slotte is er resultaat. Want uiteindelijk is het dat waar in the end alles om draait: bedrijven en werknemers die elkaar versterken en samen groeien om zo de beste resultaten neer te zetten.