V formatie team 2

Ons team

Wie zijn de mensen achter First Floor? Ons interne team bestaat uit een combinatie van jaren aan HR-, sales- en marketingervaring geflankeerd door een bende jong talent, aka onze consultants die aan het begin staan van hun carrière. Een ijzersterke combinatie van expertise én frisse blikken. Daarnaast zijn er ook onze Young Talent Scouts: ambitieuze studenten die onze ambassadeurs zijn op de campus en dit sinds dag 1 in het bestaan van First Floor, een unicum, want we geloven in walk your talk: First Floor is er voor én door jong talent.

Loopbaanbegeleiding

Onze missie

Bij First Floor geloven we dat bedrijven groeien als hun mensen groeien. We geloven daarbij in de kracht van jonge mensen. Maar talent hébben is niet genoeg. Het vraagt zelfkennis en investering om tot bloei te komen en de juiste keuzes te kunnen maken. Het doel is groeien vanuit je talenten terwijl je trouw blijft aan jezelf. Zo wordt werken elke dag met plezier het beste van jezelf geven. Een win-win situatie voor jou én je werkgever.

Ook bedrijven zien steeds meer het belang van jonge talenten in. Ze kijken met andere ogen naar problemen en bieden vaak vernieuwende oplossingen aan. Talent dat klaargestoomd is voor de verantwoordelijkheden van morgen, daar staan we voor.

JOIN US!

Onze waarden

Groei en bloei, omdat we werknemers willen laten groeien vanuit hun talenten, terwijl ze trouw blijven aan zichzelf. Authenticiteit omdat een werknemer meer is dan alleen een diploma. Alleen wie zich echt betrokken voelt en uit zichzelf gemotiveerd is, haalt de beste resultaten. Samen omdat we geloven dat mensen die samenwerken meer kunnen bereiken. Je weet wel: teamwork makes the dream work.

Durf omdat je moet durven jezelf te zijn en in jezelf te kijken. Maar ook omdat je je moet durven smijten in een job. Plezier omdat je energie uit je werk haalt wanneer je je amuseert. After all: happy employees make happy customers. En dat is toch waar iedereen naartoe wil?

Ten slotte is er resultaat. Want uiteindelijk is het dat waar in the end alles om draait: bedrijven en werknemers die elkaar versterken en samen groeien om zo de beste resultaten neer te zetten.

01 Wie zijn we 50procent

Founder Karen

Ik werk sinds 2006 in de HR- en rekruteringswereld en daarnaast heb ik sinds 2014 ook een praktijk als coach-psychotherapeut. Twee verschillende werelden maar toch ook veel gelijkenissen.

In het bedrijfsleven ben ik door verschillende ervaringen gegroeid maar ik kwam mezelf ook vaak tegen. Dat waren harde lessen en ik begon mezelf soms in vraag te stellen. In mijn praktijk kom ik dezelfde verhalen tegen. Mensen zitten met zichzelf in de knoop omdat ze niet in de juiste job zitten. Dat is waarom ik First Floor heb opgericht want ik geloof dat het ook anders kan.

Ik geloof dat de juiste begeleiding aan het begin van iemands carrière ervoor zorgt dat ze sneller zullen groeien en dat de kans op bijvoorbeeld een burn-out sterk verlaagt. Bovendien is enkel talent hebben niet genoeg, net als in topsport moet dit correct gecoached worden. Bedrijven groeien als hun mensen groeien, via het FLY-traject voor Young Potentials bouwen wij mee aan de leiders van morgen.

#KarenSchrijft Meer over Karen