YTS Visual

Young Talent Scouts

Bij First Floor geloven we in het potentieel en de kracht van jonge mensen. Onze Talent Scouts zijn hier het perfecte voorbeeld van! Wie zijn ze, wat drijft hen en vooral: wat doen ze dan juist?

Zie het als een rechtstreekse verbinding tussen universiteiten en hogescholen en First Floor. Geen NMBS-obstakels, maar vlotte instroom. De Talent Scouts organiseren evenementen (zoals House Of Talks), organiseren workshops en leggen al doende contacten tussen de scholen en de studenten en First Floor.

Dit alles met als doel om meer zichtbaarheid (zowel on- als offline) te creëren voor First Floor, maar ook om scholen en studenten te ondersteunen met thema’s als een fatsoenlijk cv opstellen, een elevator pitch schrijven, je LinkedIn-profiel op punt stellen en nog veel meer. De ideale outcome? Studenten warm krijgen om na hun studies bij First Floor aan te kloppen, natuurlijk!

Aangezien onze Talent Scouts zelf nog studenten zijn, kennen zij de noden van studenten als geen ander en vormen zij het perfecte schakelstuk tussen de twee werelden. Zij vertegenwoordigen authentiek de frisheid en dynamiek van ons bedrijf en zorgen ervoor dat First Floor de instroom aan Young Potentials op maat kan helpen bij hun eerste werkervaring(en).

Onze Talent Scouts

DSC 2532 Large

Imke


Online CV
Young Talent Scouts Karlien

Karlien


Online CV
Young Talent Scouts Mante

Mante


Online CV
Visual House Of Talks

House of Talks

Een maandelijks en gratis evenement dat wordt georganiseerd voor en door studenten. Hoezo voor en door? Onze Talent Scouts boksen zo’n avond van begin tot eind zelf in elkaar!

Ze beantwoorden met aanstekelijk enthousiasme (en een degelijke portie knowhow!) alle vragen die studenten hebben over de eerste stappen zetten op de arbeidsmarkt en tonen al doende hoe ze zich kunnen onderscheiden bij het solliciteren.

Elke editie van House of Talks krijgt een eigen thema. Zo passeerde er reeds een avond waarbij de werking van LinkedIn centraal stond, maar was er evengoed al eens een editie omtrent Personal Branding. Onze Talent Scouts nodigen telkens een inspirerende spreker uit die voor een gefundeerde uitleg zorgt; een expert waarbij studenten terecht kunnen met hun vragen over het onderwerp van dienst.

Los daarvan is er altijd een hapje aanwezig én voorzien ze drankjes aan democratische prijzen. Geen drempels dus, maar een uitnodiging van jewelste!

Benieuwd of dit jou voort kan helpen? Wil je je alvast dolenthousiast inschrijven voor de volgende keer? Hou dan vooral deze pagina én het Instagramaccount van First Floor goed in de gaten!

See you next time?!

Herbeleef onze vorige edities

Bekijk onze partners