IMG 6645

Young Talent Scouts

Bij First Floor geloven we in het potentieel van jonge mensen. Als bedrijf zijn we er voor, en door jong talent. Onze Young Talent Scouts zijn hier het perfecte voorbeeld van! Maar wie zijn ze, wat drijft hen en vooral: wat doen ze juist? 🧐

Zie het als een rechtstreekse verbinding tussen universiteiten, hogescholen en First Floor. Geen NMBS-obstakels, maar een vlotte overgang naar de arbeidsmarkt, daar zorgen zij voor. Onze Young Talent Scouts organiseren evenementen en workshop, zorgen voor relevante content op social media en leggen zo al doende contacten tussen de scholen, studenten en First Floor.

Aangezien onze Talent Scouts zelf nog studeren, kennen zij de noden van studenten als geen ander en vormen zij het perfecte schakelstuk tussen de twee werelden. Zij vertegenwoordigen op een authentieke manier, de frisheid en dynamiek van ons bedrijf en zetten First Floor stevig op de kaart door zinvolle ondersteuning te bieden aan studenten.💼

Voor de Young Talent Scouts zelf is het bovendien dé kans bij uitstek om een ontzettend leerrijke ervaring op te doen, enerzijds vanuit hun vertrouwde studentikoze habitat maar anderzijds proeven ze ook écht van het bedrijfsleven. Wij zijn dus altijd op zoek naar enthousiaste 'go-getters' om ons YTS-team te versterken!

SOLLICITEREN Vacature

Edit 00 12 27 13 Still008

House of Talks

Een gratis evenement dat wordt georganiseerd voor en door studenten. Hoezo voor en door? Onze Talent Scouts boksen zo’n avond van begin tot eind zelf in elkaar!

Ze beantwoorden met aanstekelijk enthousiasme (en een degelijke portie knowhow!) alle vragen die studenten hebben over de eerste stappen zetten op de arbeidsmarkt en tonen al doende hoe ze zich kunnen onderscheiden bij het solliciteren.

Elke editie van House of Talks krijgt een eigen thema. Zo passeerde er reeds een avond waarbij de werking van LinkedIn centraal stond, maar was er evengoed al eens een editie omtrent Personal Branding. Onze Talent Scouts nodigen telkens een inspirerende spreker uit die voor een gefundeerde uitleg zorgt; een expert waarbij studenten terecht kunnen met hun vragen over het onderwerp van dienst.

Los daarvan is er altijd een hapje aanwezig én voorzien ze drankjes aan democratische prijzen. Geen drempels dus, maar een uitnodiging van jewelste!

Benieuwd of dit jou voort kan helpen? Wil je je alvast dolenthousiast inschrijven voor de volgende keer? Hou dan vooral deze pagina én het Instagramaccount van First Floor goed in de gaten!

See you next time?!

Herbeleef de vorige edities van onze House Of Talks

Geplande opleidingen en events

Als Young Talent Scout zit je nooit stil. Het is dan ook niet enkel werken achter een bureau maar ook on field! Zo ga je als YTS mee naar interessante jobbeurzen waar je mogelijks de eerste contacten legt met onze nieuwe collega’s! Zo zijn we dit jaar al naar de jobbeurs geweest van PSW & Socio Economica op de Universiteit Antwerpen.

De planning nog in’t kort:

Bekijk onze partners