IMG 6645

Young Talent Scouts

Bij First Floor geloven we in het potentieel van jonge mensen. Als bedrijf zijn we er voor, en door jong talent. Onze Young Talent Scouts zijn hier het perfecte voorbeeld van! Maar wie zijn ze, wat drijft hen en vooral: wat doen ze juist? 🧐

Zie het als een rechtstreekse verbinding tussen universiteiten, hogescholen en First Floor. Geen NMBS-obstakels, maar een vlotte overgang naar de arbeidsmarkt, daar zorgen zij voor. Onze Young Talent Scouts organiseren evenementen en workshop, zorgen voor relevante content op social media en leggen zo al doende contacten tussen de scholen, studenten en First Floor.

Aangezien onze Talent Scouts zelf nog studeren, kennen zij de noden van studenten als geen ander en vormen zij het perfecte schakelstuk tussen de twee werelden. Zij vertegenwoordigen op een authentieke manier, de frisheid en dynamiek van ons bedrijf en zetten First Floor stevig op de kaart door zinvolle ondersteuning te bieden aan studenten.💼

Voor de Young Talent Scouts zelf is het bovendien dé kans bij uitstek om een ontzettend leerrijke ervaring op te doen, enerzijds vanuit hun vertrouwde studentikoze habitat maar anderzijds proeven ze ook écht van het bedrijfsleven. Wij zijn dus altijd op zoek naar enthousiaste 'go-getters' om ons YTS-team te versterken!

SOLLICITEREN Vacature

Edit 00 12 27 13 Still008

Geen koffie zetten

Een Young Talent Scout bij First Floor is iemand die echt dingen doet, leert en organiseert. En daar bedoelen we zeker niet mee dat je kopietjes moet nemen of koffie moet halen. ☕

Ze krijgen de vrijheid en het vertrouwen om events te organiseren, zoals bijvoorbeeld House Of Talks. Een informele, gezellige avond waar we studenten - en dus het potentieel aankomend talent - en bedrijven samenbrengen, mét een hapje en een drankje. Dit event kaart telkens een centraal thema aan, waar studenten hulp bij kunnen gebruiken. Zo gaven onze sprekers, tijdens de vorige editie, tips over hoe je je zo best mogelijk kan voorbereiden op een sollicitatie(gesprek).

De aankomende editie, die doorgaat op 10 mei in de Winkelhaak in Antwerpen, gaat hierop verder en zal het topic 'onboarding' behandelen. We zoomen namelijk in op de eerste weken bij een nieuwe (of eerste) werkgever. Hoe pakken we bedrijven de opstart van een nieuwe medewerker aan? En wat na die eerste dag/week?

Onze Young Talent Scouts boksen deze avond van A tot Z in elkaar. Ze nodigen steeds inspirerende sprekers van aantrekkelijke bedrijven uit waarbij studenten terecht kunnen met al hun vragen. Daar blijft het echter niet bij, want ze zorgen daarnaast ook voor een piekfijne zaal, de catering, ze promoten van het event en voorzien de planning van die avond.

Wil jij meer te weten komen over het onboardingsproces van jouw toekomstige werkgever? Schrijf je nu in via de link hieronder! 🚀

SCHRIJF JE NU IN

Herbeleef de vorige edities van onze House Of Talks

Geplande opleidingen en events

Als Young Talent Scout zit je nooit stil. Het is dan ook niet enkel werken achter een bureau, maar ook on field! Zo ga je als YTS mee naar interessante jobbeurzen waar je mogelijks de eerste contacten legt met onze nieuwe collega’s! Zo zijn we dit jaar al naar de jobbeurs geweest van PSW & Socio Economica op de Universiteit Antwerpen. De One Day Conference van KdG staat op de planning voor woensdag 3 mei en tenslotte onze House Of Talks gaat dit semester door op woensdag 10 mei.


De planning nog in’t kort:

  • Woensdag 3 mei: One Day Conference op KdG Campus Pothoek van 14.30u t.e.m. 18u
  • Woensdag 10 mei: House Of Talks in de Winkelhaak te Antwerpen van 19u t.e.m. 22u

Bekijk onze partners