Hello high performers!

Nehno stijn kenneth Large

Het Next Gen Talent dat perfect past binnen jouw team en werk uit handen neemt, dat hebben wij in huis.

Schakel één van onze consultants in om jouw HR of Employer Branding te ondersteunen. Met de juiste attitude en skills geven ze jouw Talent Acquisition, Recruitment Marketing, allround HR of interne communicatie een continue injectie met digitale expertise, frisse ideeën en drive. Omdat ze bovendien snel inzetbaar zijn, creëer jij meteen ademruimte voor jezelf, terwijl je team en bedrijf nog steeds vooruitgaan.

Dankzij ons FLY-traject zorgen wij voor op maat gemaakte coaching en training, niet enkel van hen maar ook van jouw team. Jouw eigen medewerkers mogen immers gedurende de opdracht kosteloos mee deelnemen aan de trainingen van onze Academy. Let's go! Of beter gezegd, let's FLY! 🚀

vraag meer info

Waar onze consultants graag hun tanden in zetten

Searchen

Sourcing

Cruciaal in tijden van schaarste op de arbeidsmarkt. Strategisch sourcen gaat verder dan het klassieke searchen. Jezelf actief laten zien als werkgever door gerichte acties afgestemd op je doelgroep. Aan de slag met LinkedIn (Recruiter Seat), geslaagde campus events,... zonder doordachte aanpak en continuïteit geen resultaat!

Ik wil zo'n consultant!
Selectiegesprek

Recruitment & onboarding

Van het professioneel en klantvriendelijk beantwoorden van sollicitaties, over het voeren van selectiegesprekken tot het opmaken van een loonsvoorstel en de opstart van je nieuwe medewerker. En het hele proces begeleiden, inclusief alle stakeholders mét de juiste tools. Kortom: recruitment van a tot z inclusief onboarding.

Laat maar komen!
Recruitment communicatie

L&D en HR administratie

Jouw dagelijkse werkzaamheden op de HR-afdeling ook administratief op orde. Onze consultants zorgen voor de voorbereiding van loonsadministratie, vormen een eerstelijns aanspreekpunt voor medewerkers voor sociaal-juridische vragen, plannen en organiseren trainingen, beheren jouw LMS en contract-administratie. Sounds good, right?

Yes please!

Ons FLY-traject for #FunkyLeadingYoungsters

Waarom onze consultants anders zijn? Omdat wij hen van bij start intensief begeleiden dankzij onze FLY-traject. Zo accelereren we hun groei én jouw doelstellingen. Daar profiteren zij van, maar jij uiteraard ook. Win-win.

Wist je trouwens dat gedurende de duurtijd van de opdracht ook jij en jouw medewerkers kosteloos mogen deelnemen aan al de trainingen van onze Academy? Dat is wat wij noemen: samen impact maken!

Geen 'shop & drop' dus bij First Floor. Wel kritisch geselecteerde talenten die dankzij onze bewezen FLY-methodiek écht het verschil komen maken, en al de omkadering krijg jij er zomaar bij.

Visual pijler coaching academy

Blended Learning

Onze FLY-methodiek als sleutel tot succes, dankzij een bewezen aanpak gebaseerd op 4 pijlers en bakken ervaring. Een topsporter word je niet op één dag. Het vraagt jarenlange training, coaching en een programma aangepast aan het talent in kwestie. Dus waarom dan geen programma samenstellen voor high potentials om ook dat talent optimaal te benutten?

Enter ons FLY-traject. Een doordachte blended-learning formule om van high potentials versneld die gegeerde high performers te maken.

Onze consultants

Visual pijler PLT Intervisie

De 4 pijlers

Elk apart een meerwaarde. Alle vier samen dé formule om talent aan hoog tempo te ontwikkelen. Inspelend op de noden van zowel bedrijven als young professionals.

 1. Personal coaching & mentoring
 2. Praktijkgerichte trainingen & workshops
 3. Persoonlijk Leiderschaps-traject
 4. Intervisie

Ik wil meer info!

Een krachtige combinatie dus van trainingen, continue feedback, ervaringsgericht leren en coaching. Achter elk van onze consultants staat een ervaren expert die hen nauw opvolgt. Wij zorgen voor talent en omkadering, jij voor een stevige uitdaging. Na 2-3 jaar stromen onze consultants uit. Ze kunnen dus niet bij ons blijven, we’re not you’re average consulting firm. Misschien vinden ze wel hun definitieve plek in jouw team?

FAQ

Hoe lang kunnen we een consultant inschakelen voor een tijdelijke opdracht?

Wij gaan graag samen met jou op zoek naar wat de beste oplossing is voor jouw bedrijfsnoden. Zo kan je onze consultants inschakelen om jouw team voor een lange of korte periode te versterken. Dit kan bovendien ook variëren van minstens 2 tot 5 dagen per week.

Een junior, die kan toch nog niet veel?

Think again! Want dat is nét waar wij een oplossing voor bieden. Ons recept:

 • Gedreven fris talent, geselecteerd op de juiste attitude: DOENERS die snel oppikken
 • Steeds bijgestaan door een Ervaren HR of Employer Branding expert die hen nauw opvolgt en achter de schermen mee waakt over het behalen van uw doelstelling. Iedereen groeit!
 • Een straffe pool aan ideeën en skills die wij optimaal stimuleren, ook in het elkaar helpen en meedenken bij de uitvoering van elkaars projecten. 1 consultant met een heel team als extra kado, expertise included.

Kortom: al de voordelen van jong talent en de zorgen nemen wij op ons. Bovendien mag jouw eigen team mee de trainingen van onze Academy volgen. Dat is wat wij noemen: samen impact maken! Een triple-win dus. Daar gaan we voor.

Met welke aspecten van HR First Floor mij helpen?

Je kan bij ons terecht voor:

 • Sourcing & recruitment marketing
 • Recruitment
 • Short Assessments
 • Rekruteringscommunicatie
 • Onboarding
 • HR administratie
 • All round HR taken: we dagen onze talenten immers zéér graag uit!
Met welke aspecten van Employer Branding kan First Floor mij helpen?

Je kan bij ons o.a. terecht voor ondersteuning in:

 • Opmaken van Candidate Persona's
 • Uittekenen van Candidate Journeys
 • Het vastleggen van een straffe Employer Value Proposition (EVP)
 • Dit vertalen naar een gericht Contentplan (en dat ook uitvoeren)
 • Het bedenken van aantrekkelijke wervingcampagnes gecombineerd met recruitment en communicatie
 • Het opmaken van aantrekkelijke vacatures (ja ook video!)
 • Het voorzien van testimonials (blogs, visuals, quotes, video)
 • Het versterken van uw Employee Binding door leuke initiatieven voor uw medewerkers en ook hier authentieke communicaties te voorzien.