Geef jouw HR carrière een vliegende start!

Ambitie? Check. Veel goesting om erin te vliegen? Check. Dat diploma of die eerste ervaring binnengehaald? Dubbelcheck! ✔

Meet First Floor. Bij ons krijgen High Potentials als jij de kans om, via ons FLY programma, echt in zichzelf en hun carrière te investeren bij top bedrijven. En dat in sneltreintempo, so buckle in! 🚀

Lijkt het jou wel iets, maar toch nog niet helemaal zeker? Interesse om je te informeren zonder enige verplichtingen? Dat kan! Via een vrijblijvend telefoontje beantwoorden we graag jouw vragen en geven we nog wat meer uitleg!

Vrijblijvende babbel

Helemaal klaar voor een vliegende start? Ben je een ambitieuze doener en kan je niet wachten om uit de startblokken te schieten?
We leren je graag kennen!
.

SOLLICITEER NU

Jouw gemiddelde werkweek

😊 Het was een top dag als ik:

✔️Interviews heb gehad met sterke kandidaten

✔️Veel contacten gelegd heb met potentieel interessante mensen

✔️Nieuwe collega's onboard en wegwijs maak in het bedrijf

✔️Een kandidaat blij maak dat hij of zij de job krijgt

✔️Alle inkomende sollicitaties verwerkt en ingepland heb

🤔 Een dag is minder geslaagd als ik:

❌Na heel veel searchen niet de juiste kandidaat gevonden heb

❌ Een top sollicitant heb die het loonsvoorstel niet aanvaardt en dus ook niet zal starten

❌In plaats van interessante kandidaten enkel 1000 voicemails aan de lijn krijg

Benieuwd naar een écht verhaal?

Afgestudeerd en wat nu?

Diploma (bijna) op zak, maar nog geen idee wat je nu wil doen? Herkenbaar! Ook voor Hein was dit een hele zoektocht. Uiteindelijk vond hij helemaal zijn ding binnen HR! Benieuwd naar zijn eerste half jaar als HR-consultant bij First Floor? Je leest het hier!

Lees meer

Je komt terecht in een hecht First Floor team waarin iedereen zich voor de volle 100% smijt. Bekijk hier hoe jouw gemiddelde werkweek eruit kan zien. We werken hard, maar helpen elkaar waar nodig en er is altijd ergens ondersteuning of een luisterend oor. Want ja, zelfs de strafste HR toppers hebben soms een second opinion of een oppeppende babbel nodig.

Overtuigd? Top! Dan zeggen we: solliciteer. Niet straks, niet morgen. Nu. Want uitstellen en twijfelen, daar doen we niet aan mee. 😉 Toch nog meer info nodig? Bekijk de volledige vacature voor verdere uitleg.

TEAM VACATURE

Wat zeggen onze consultants over First Floor?

Amber FLY Programma

"Werken bij First Floor is jezelf iedere dag uitdagen en continue bijleren. Daarnaast ben je niet enkel op professioneel vlak bezig met jouw ontwikkeling, maar op persoonlijk vlak. Een echte win-winsituatie dus!"

Amber Wuyts | Marketing Consultant

Zahra FLY Programma

"Je werkt in een tikkeltje zot team waar praktische ervaring hand in hand gaat met persoonlijke groei. Er MOET gelachen worden"

Zahra Verhoeven | HR Consultant

Melissa FLY Programma

"Ik leerde bij First Floor hoe belangrijk het is om in een omgeving te werken die je ondersteunt, het beste in je naar boven weet te halen en die je in jezelf doet geloven."

Melissa Cruysbergs | Marketing Consultant

Loes FLY Programma

"Bij First Floor krijg je op regelmatige basis coaching met een focus op jouw unieke talenten. Je krijgt een kritische blik op jezelf en weet beter waar je energie uit haalt in een job."

Loes Piron | HR Consultant

Elisa FLY Programma

"Bij First Floor leerde ik om in mezelf te geloven en m'n grenzen te verleggen. Want waarom binnen je comfortzone blijven, als er daarbuiten zoveel meer te beleven valt."

Elisa Vanmeenen | Marketing Consultant

Formele foto

"Het is enorm fijn en leerrijk om met de ondersteuning van FirstFloor verschillende projecten en bedrijfsculturen te leren kennen."

Eline Van Gilsen | HR Consultant

174478586 489975788858879 5150660067163879636 n

"FirstFloor heeft mij geholpen meer inzicht te krijgen in mijn persoonlijke kwaliteiten maar ook mijn zwakke punten. Zo kan ik blijven groeien en werken aan mijn ontwikkelpunten."

Heleen Vancoillie | Marketing Consultant

Professioneel 1

"Bij FirstFloor word ik elke dag opnieuw uitgedaagd om uit mijn comfortzone te treden. Samen met de nodige portie durf, juiste feedback en reflectiemomenten heb ik op korte tijd erg veel vooruitgang gemaakt."

Marthe Bossaerts | HR Consultant

Ga de uitdaging aan en solliciteer nu

Op zoek naar iets anders?


Bekijk snel onze andere vacatures!

ONZE VACATURES


Ontdek alle First Floor ins en outs op onze blog!

ONZE BLOG

Abonneer je nu op onze nieuwsbrief en zet je carrière in de hoogste versnelling