Hello Young Potential 2


Ready? Set? GO!

Net of bijna afgestudeerd? Nog niet langer dan 5 jaar aan het werk? Proficiat dan ben jij de zogenaamde young potential! Met je frisse ideeën en digitale kijk op de wereld ben jij de toekomst voor elk bedrijf.

Sta je te trappelen om uit de startblokken te schieten maar nog niet helemaal zeker wat jouw opties zijn? Wil je vooral heel veel leren op korte tijd? Dan ben je bij First Floor aan het juiste adres!

Ontdek samen met ons jouw sterktes, interesses en valkuilen en neem een vliegende start van jouw carrière.

Wij helpen je via verschillende mogelijkheden om op een bewuste manier te kiezen voor een job die perfect bij jou past en waar je ten volle kan groeien. Lees snel verder en ontdek wat we voor jou kunnen betekenen!

FLY-PROGRAMMA VASTE JOB

Wat kunnen we voor jou betekenen

Een vaste job 📝, opleidingen en bootcamps 💡 of aan de slag als Consultant 🔨

LEER JE (TOEKOMSTIGE) COLLEGA'S KENNEN!

Cape

Trainingen en Coaching

Dacht je dat je alles wist nu je een diploma op zak hebt? Think again! Leren is een levenslang proces. En dan gaat het niet alleen om praktische kennis maar ook om zelfkennis. Ontdek hier ons ruim aanbod aan trainingen en workshops. Voor elk wat wils!

Welcome to the Academy
Wear cape

Aan de slag als Consultant

Nog niet zeker welke richting je uit wil? Wil je volop inzetten op jouw ontwikkeling tot Marketing of HR expert in een intensief traject? Wil je graag op onderzoek maar met de zekerheid van een vast contract? Dan is ons FLY Programma op jouw lijf geschreven!

LET'S FLY
Fly

Vaste Job

Ben jij een van dé gelukkigen die wel een goed idee hebben van de richting die ze uit willen met hun carrière? Dan wil je ineens een vaste plek. Samen met jou zoeken we naar het juiste bedrijf, de juiste functie mét ook de nodige coaching.

Vind jouw plek

Meer First Floor

DSC 7537 Medium

3-daagse Elevator Days

Stap in de lift en geef je carrière een boost! De Elevator Days zijn voor jou een manier om ervaring op te doen en voor bedrijven een manier om te rekruteren.

Tijdens deze driedaagse bootcamp leer je jezelf ontdekken maar werk je ook met een team aan een echte businesscase. Uiteraard vullen we dit alles aan met een flinke portie fun.

De Elevator Days zijn hét voorbeeld van je carrière in handen durven nemen. Toon de teamcoaches en/of potentiële werkgevers wat je in je mars hebt en wie weet ga jij naar huis met een nieuwe job! (nieuwe vrienden sowieso)

Neem deel aan de Elevator Days

Voor Jong Talent Young Talent Scouts Karlien Imke

Talent Scouts

Hebben jullie onze Talent Scouts Imke en Karlien al ontmoet? Zij vormen de brug tussen studenten en First Floor!

Je ziet ze regelmatig passeren op onze sociale media kanalen, maar je kan hen ook spotten in het bruisende studentenleven! Aarzel dus niet om hen aan te spreken, zomaar of over de next steps van je carrière.

Zij organiseren voor First Floor regelmatig interessante workshops op scholen, activiteiten met studentenclubs en natuurlijk regelmatig onze populaire House Of Talks.


Ontdek meer!