Try Hire Werken

We gaan samen op zoek naar jouw droomjob

Ben jij één van de gelukkigen die al een goed idee heeft van de richting die je uit wilt met je carrière? Dan kunnen wij jou helpen met de zoektocht naar het het juiste bedrijf en de functie die bij jou past!

In een uitgebreid gesprek en screening, ontdekken we wie je bent, waar je goed in bent en waar je energie uithaalt. Met deze kennis gaan we op zoek naar dat ene bedrijf dat perfect bij jouw waarden past en waar jij je talenten ten volle kan ontplooien. Zie het een beetje als Tinder voor jobs: We blijven swipen tot we een match vinden.

Maar we stoppen niet wanneer we een job voor jou vinden. We blijven contact met je houden. Enerzijds omdat we je zo goed kunnen opvolgen (gewoon af en toe, we zijn geen stalkers), maar ook omdat we je nog verschillende trainingen willen aanbieden.

IK heb interesse

Try hire programma visual

Try & Hire programma

Wij geloven in het maken van keuzes vanuit je eigen unieke talenten. Daarom bieden we starters en young professionals een veilige omgeving om te leren, te groeien, te experimenteren en ja ook fouten te maken.

Dit doen we aan de hand van ons FLY Programma, een intensief traject van 2 jaar, waarin wij jong talent stevig begeleiden. Gedurende deze periode krijgen ze telkens een eigen mentor en coach in combinatie met verschillende projecten als consultant, een krachtige mix van ervaringsgericht leren, opleiding en personal coaching.

Maar ook als je graag ineens een vaste stek zoekt en een rol als consultant niet jouw ding is, geloven wij in die mix. Het verschil is dat we voor jou op zoek gaan naar een vaste job bij een bedrijf waar je onmiddellijk start en ook zal blijven. De eerste maanden stap je mee in ons FLY Programma samen met onze consultants, all support included. Het programma wordt dan inhoudelijke afgestemd samen met jouw toekomstige werkgever. Pas na afloop van die periode laten wij je los en gaan jij en je nieuwe werkgever gewoon samen verder.

FAQ

Wat is het verschil tussen 'Try & Hire' en het 'FLY Programma'?

Young Professionals die in het FLY Programma stappen kiezen bewust voor een rol als consultant. Dus afwisseling, verschillende opdrachtgevers en omgevingen gedurende 2 jaar met nog geen definitieve eindbestemming.

Wil je toch alle voordelen van het opleidingstraject maar kies je liever ineens voor een vaste plek om te starten en ook te blijven? Dan is er het Try & Hire Programma, waar je vanaf dag 1 start bij het bedrijf met de bedoeling daar te blijven. Een vaste plek dus maar mét ook onze begeleiding die eerste spannende maanden.

Krijg ik een vast contract?

Ja!

Bij First Floor krijg je net zoals bij het FLY Programma een vast contract van onbepaalde duur met de bedoeling na 6-8 maanden uit te stromen en vast te beginnen bij je nieuwe werkgever.

Wat als ik het niet leuk vind?

We proberen je te begeleiden naar een werkplek waar je jezelf kan zijn. Wie op zijn werk een masker draagt, verspeelt veel energie.

Als aan het einde van de periode het toch niet de juiste fit blijkt, blijven we samen zoeken naar dat ene bedrijf tot we een match hebben gevonden. Zie het een beetje als Tinder voor jobs. 😉

In wat voor bedrijf kom ik terecht?

Dat is heel divers! Onze klanten zijn zowel innovatieve start-ups, als grote multinationals als familiale KMO's op zoek naar talent om hun teams te versterken. Neem zeker eens een kijken bij onze vacatures om een idee te hebben.

In een uitgebreid gesprek en screening, ontdekken we wie je bent, waar je goed in bent en waar je energie uithaalt. Met deze kennis gaan we op zoek naar dat ene bedrijf dat perfect bij jouw waarden past en waar jij je talenten ten volle kan ontplooien. We stellen je voor op functies waar we jou zien passen en als beide partijen de klik voelen, start je op!

Met wat voor soort functies kan First Floor mij helpen?

Wij zijn gespecialiseerd in HR & Employer Branding Young Professionals. Starter of junior functies tot maximum 5 jaar ervaring. Dat betekent concreet onderstaande functies:

HR

  • Recruiters
  • Sourcers
  • HR Officers
  • HR Assistents
  • Junior L&D Officers
  • Junior Payroll Officers

En alle mogelijk functies die inhoudelijk te maken hebben met (digital) recruitment, searchen, onboarden, opleiden en HR administratie en payroll.

Employer Branding

  • Employer Branding Specialist
  • Employer Branding Officer

En alle mogelijk functies die inhoudelijk te maken hebben met Candidate Persona's, Candidate Journeys, Employer Value Proposition, Contentplannen, Employee Binding en aantrekkelijke wervingsacties.

Ontdek wat jouw voorgangers zeggen:

DSC 0063

"Dankzij het FLY-traject van First Floor zie ik na 12 maanden een wereld van verschil met wie ik was aan de start van mijn carriére. Iets wat ik niet had verwacht toen ik net begon."

- Valérie | Marketing Consultant

IMG 9861

"Ik groeide in het afgelopen 1.5 jaar het meest in zelfvertrouwen op professioneel vlak. Als starter in een nieuwe sector begon ik toch wel vrij onzeker aan mijn opleiding bij First Floor. Dankzij goeie mentoring van Rena en de nauwgezette opvolging van Els was ik al snel klaar voor mijn eerste project. Ondertussen kan ik met trots zeggen dat ik mag vertrouwen op mijn eigen kunnen."

- Nina | HR Consultant