Editie 8: donderdag 28 maart!

De collega's van AB Inbev, Colruyt Group, Nespresso en ZEB komen vertellen over hun visie op talent.

HOT publiek zetel hoi

House of Talks #HOT

Hét evenement dat wordt georganiseerd voor en door studenten samen met top-bedrijven, powered by First Floor.

We beantwoorden met ons kenmerkend enthousiasme (en een degelijke portie First Floor knowhow 😉) alle vragen die studenten hebben over die spannende eerste stappen zetten op de arbeidsmarkt en tonen al doende hoe ze zich kunnen onderscheiden bij het solliciteren. Samen met jou?

Voor studenten gratis en ze krijgen nog een goodiebag ook 🥳 (lees: haal die coole merchandising maar boven!)

Hoe kunnen wij als bedrijf deelnemen?

Voor bedrijven

HOT zetel bedrijven

Nood aan rechtstreeks contact met getalenteerde studenten, op een avond professioneel georganiseerd volgens een bewezen succesformule sinds 2018?

Dat is House of Talks, aka Campus Recruitment anno 2024. Geen stijve bedoening waar GenZ van gaat lopen, maar connecteren van mens tot mens.

Kom in contact met een 100-tal studenten en zet jezelf als werkgever in de kijker. Wij nemen alle barrières voor je weg en zorgen voor een goeie sofa!

Prominente bedrijven als Mediahuis, Coolblue, Coca-Cola, Jobat, DPG Media, Engie, Chalo, VRT, Unilever, Colruyt, Nespresso, ZEB,...namen al enthousiast plaats. Houden we jouw plekje warm?

TELL ME MORE

Informeel en gezellig! #sfeeeer

HOT pizza

Met maar liefst 8 succesvolle edities op de teller, weten we ondertussen dat de formule gesmaakt wordt. Letterlijk dan, want een informele sfeer, laagdrempelige babbels, een pintje dabei én pizza à volonté...dat is wat #HOT juist zo hot maakt bij GenZ!

Waarom? Omdat we bij First Floor onze doelgroep door en door kennen en heel goed beseffen dat die eerste stappen naar de arbeidsmarkt behoorlijk spannend zijn. Dus waarom in godsnaam het nóg spannender maken? Nee hoor! Op HOT kunnen studenten informeel met iedereen babbelen, geven we hen eerlijke no-nonsense antwoorden recht uit de praktijk en nodigen we enkel bedrijven en gasten uit die hetzelfde doen. Mensen die praten met mensen.

Over wat babbelen ze daar? #thema's

HOT sfeerbeeld babbelen hoi

Elke editie van House of Talks krijgt een eigen thema. Zo passeerden al:

  • LinkedIn (maar dan hoe het écht moet)
  • Personal Branding
  • Hoe ziet een onboardingsproces eruit?
  • Wat is het belang van netwerken eneuh...oedoededa?
  • Waar let een werkgever op tijdens een sollicitatiegesprek?

Maar natuurlijk kan je gewoon al jouw vragen stellen. En we make it easy: je kan op voorhand jouw vragen bij inschrijving doorgeven (iets minder spannend) of gewoon spontaan op het moment zelf. Denker of durver? Alletwee goe!

Inschrijven

Topbedrijven? Hell yeah! Zij zaten al in onze sofa

HOT zetel telefoon

Programma #SofaTalks

De avond bestaat telkens uit drie delen:

  1. Het eerste deel van de avond nemen een 3tal bedrijven plaats in onze sofa, stuk voor stuk boeiende gastsprekers, telkens uit verschillende sectoren en een rugzak vol ervaring. Ze beantwoorden vragen die de studenten op voorhand mogen doorgeven of gewoon de avond zelf uit het publiek.
  2. Het tweede deel van de avond krijgen onze eigen consultants het woord. Vanuit hun recente ervaringen - ze stonden nog niet lang geleden in de schoenen van die studenten! - zijn ze een schat aan info en weten ze als geen ander welke vragen er leven. Een boeiende en ongefilterde inkijk over wat leeft bij GenZ.
  3. Last but not least, deel drie, bestaat uit een netwerkmoment waarbij zowel gastsprekers, als studenten de kans krijgen hun netwerk te verbreden. Gewoon babbelen dus! 😉

Kortom: een boeiende avond vol met potentieel! Een avond waarop studenten hun netwerk kunnen verbreden en informatie kunnen verzamelen, maar ook een avond waarop bedrijven hun werkgeversmerk naar buiten kunnen brengen en zelf ook het talent van morgen vanop de eerste rij mogen leren kennen.

Benieuwd naar onze vorige editie? Bekijk onze aftermovies hieronder!

Herbeleef de vorige HOT edities