Het verhaal van Zahra

/ /

Tijd om aan het werkleven te beginnen

2 jaar geleden vond ik het na 5 leuke jaren op de universiteit tijd om aan het werkleven te beginnen. Na een bachelor Sociologie, een master Sociaal Werk, een specifieke lerarenopleiding Gedrag en Cultuur en 1000 dilemma’s, startte ik bij de start-up Co-Vibes.

Wat wil ik in godsnaam doen

Ik kwam hier terecht met de grote levensvraag: wat wil ik in godsnaam gaan doen? Na een stage als project consultant, ging ik vast in dienst. Elke dag was anders! Ik kreeg de kans om te proeven van aanwerving, marketing, sales en het geven van workshops. Veel geleerd, verschillende ervaringen opgedaan en veel inspirerende mensen leren kennen, bedankt Co-Vibes!

Hello First Floor

Maaaar, ik voelde dat het tijd was voor iets nieuws.. Na mijn ervaring bij Co-Vibes was ik overtuigd van wat ik wou: HR it isss! Zo gezegd, zo gedaan. 2 maanden en 3 gesprekken later startte ik als HR Consultant bij First Floor, OVER EXCITED!

Momenteel ben ik hier 6 maanden aan de slag en geen enkele dag was tot nu toe hetzelfde! Ik heb de kans gekregen om het intern HR team te mogen versterken en heb dankzij verschillende projecten al heel wat ervaring kunnen opdoen.

Daarbovenop ben ik terechtgekomen in een heerlijk gemotiveerd team dat zorgt voor een leuke werksfeer, de nodige begeleiding en coaching.

Ik leer elke dag bij en word elke dag geïnspireerd. Wat wil je nog meer?!