Het verhaal van Joyce

/ /

De sprong naar het "grote mensenleven"

Een klein jaar geleden was ik na het behalen van mijn Bachelor Toegepaste Psychologie helemaal klaar voor die sprong naar het ‘grote mensenleven’. Kom maar af dacht ik!

Zo gezegd zo gedaan, ik startte op als Recruitment Consultant bij Hays waar ik eerder stage had gelopen. Dagdagelijks in contact staan met zowel klanten als kandidaten, superfijn! Ik kreeg er de kans mezelf te ontwikkelen binnen recruitment en kon ook mijn sales skills aanscherpen.

Op zoek naar mijn bron van energie

Toch liep ik ook erg vaak tegen mezelf aan, is dit wel helemaal mijn ding? Ik ging kijken waar ik energie van kreeg en dit was het rekruteringsproces met een sterke persoonlijke en menselijke aanpak.

Een vriendin raadde me aan een kijkje te nemen bij First Floor en dat is exact wat ik deed! Ik stuurde een bericht en 3 gesprekken later stapte ik met een big smile en een contract buiten. DIT IS HET!

Nieuwe functie als Talent Matcher en HR consultant bij First Floor

Begin maart startte ik op als Talent Matcher en HR-Consultant en ik kan alleen maar bevestigen: wat een organisatie, wat een job! Ik ben met open armen ontvangen in een super gedreven en enthousiast team waaraan iedere collega zijn eigen unieke bijdrage levert.

Daarnaast leer ik hier iedere dag bij, word ik geïnspireerd én krijg ik hier de kans mezelf te ontwikkelen naar een nog betere versie van mezelf!

En die big smile? Die krijg je niet meer van mijn gezicht af!