First Impressions bij First Floor

/ /

"First Floor, een combinatie van expertise en frisse blikken." Dit vertaalden we vorige maand met de start van onze 2 stagiaires Luna en Laike. Ze zijn ondertussen al stevig aan het werk gezet. Hoog tijd dus om hen eens in de kijker te zetten. We vroegen hen daarom voor een kort interview.

Dag dames, wat zijn we blij dat jullie ons team zijn komen versterken. Hoe zijn jullie hier eigenlijk beland?

Luna (HR): Nadat ik in 2019 mezelf inschreef voor de studierichting toegepaste psychologie: arbeids- en organisatie psychologie wist ik vanaf dag één al dat HR echt iets voor mij was. Naarmate mijn studie vorderde en covid-19 verscheen wist ik dat mijn zoektocht naar een goede HR stageplaats niet vanzelfsprekend zou zijn. Vol moed begon ik te zoeken en te zoeken kwam ik bij de HR stagevacature van First Floor terecht. Bij het lezen van de vacature dacht ik direct ‘wauw wat een vacature, daar wil ik mijn stage doen!’.

Laike (Marketing): Momenteel loopt mijn 3e en laatste jaar binnen de afstudeerrichting Event & Projectmanagement bijna tot zijn einde. Mijn zoektocht naar een eindejaar stage begon dus ook al enkele maanden geleden. Vooraf wist ik dat ik nood zou hebben aan een stageplek waar ik mijn creativiteit de vrije loop zou kunnen laten, heel wat zou bijleren en er een leuke werksfeer heerst. En eerlijk? Met First Floor is dit een match! Na een kijkje te nemen op de website en sociale media was ik er zeker van, voor deze stageplek wil ik gaan! Een plek om te groeien, fouten te maken, eruit te leren en door te gaan.

En wat vonden jullie er tot nu toe al van?

Beide: Het was tot nu toe al een enorm leerrijke periode. Onze verwachtingen zijn zeker ingelost, er heerst een leuke werksfeer, we ervaren heel wat vertrouwen en de functieomschrijving is ons op het lijf geschreven. Onze mede collega’s en mentoren helpen ons om onze nodige skills en competenties te ontwikkelen en geven ons de vrijheid om te groeien als recruiter en marketeer. We vinden het beide leuk om creatief te werk te gaan en kijken ernaar uit om de komende weken ondergedompeld te worden in de wereld van First Floor.

Wat zijn we blij met jullie positieve reacties. Wat een eer om jullie eerste werkervaring te mogen zijn en om jullie jonge professionele carrière mee te mogen vormen.

Wil jij HR- of Marketing-consultant bij First Floor worden? Solliciteer dan hier. Ben jij eerder van andere markten thuis of interesse in een stage? Geen probleem! Daar hebben wij uiteraard ook een plaatsje voor. Neem zeker eens kijkje bij onze andere vacatures.