Personal Branding: Bouw je online netwerk

01/12/2023

LinkedIn is een van de meest gebruikte social media-kanalen in de bedrijfswereld en wordt daarom ook wel dé professionele sociale netwerksite genoemd. Waarschijnlijk heb je zelf ook een kanaal of heb je er eentje moeten aanmaken van je werkgever. Maar wist je dat je ook veel voordelen en leads kan halen door jezelf te “verkopen” op LinkedIn?

We bedoelen hiermee natuurlijk niet letterlijk jezelf verkopen, maar opbouwen van relaties, communiceren, kortom: netwerken. Tijdens deze hands-on workshop leer je hoe je een online netwerk opbouwt en waarom dat vandaag een must is. En ja, iedereen kan hiermee beginnen. Je moet gewoon weten waar.


Karen 5433

Trainer | Karen Van der Aa

Meet Karen. Haar missie: mensen op de correcte manier begeleiden en laten groeien (binnen het team). Met 15 jaar ervaring binnen HR en 7 jaar aan het werk als coach en psychotherapeut, staat Karen als geen ander dicht bij anderen. Recht door zee als het moet, maar een luisterend oor voor wie hier nood aan heeft. Vergis je niet, deze powervrouw staat altijd klaar om het beste uit anderen te halen.

Praktische Informatie

Locatie & Uren

Clubhouse
Groeningenlei 16
2550 Kontich

13u00 - 17u00

Contact informatie

training@firstfloorcareers.be

Deel deze opleiding

Kostprijs

€250

Schrijf je nu in!