Personal Branding: Bouw je online netwerk

06/11/2024

“Your brand is what people say when you are not in the room.” Ken jij het verschil tussen een merknaam en een brand? Als Nike een hotel zou starten, kan je je voorstellen hoe dat eruit zou zien. Als Radisson een schoen lanceert, iets minder.

Hetzelfde geldt voor mensen. Je hebt jouw CV, je functietitel en je naam. Maar wat is het verhaal dat mensen daarbij denken en voelen? Dat is jouw personal brand. En die is belangrijk. Mensen doen business met mensen. Het beste product, de beste service, ... en toch kiezen we meestal voor net dié partner of dat bedrijf waarmee we “een klik” voelen. Vertrouwen en relatie zijn – zeker in een steeds meer technology-driven wereld - dé onderscheidende elementen om een waardevol netwerk uit te bouwen. Of je nu een startende sollicitant bent, een doorwinterde sales of een ervaren CEO, iedereen is ermee gebaat zijn of haar verhaal te kunnen en durven vertellen. En het mooiste van al? We hebben ook allemaal iets te vertellen! En ja, daar is ook steeds een publiek voor.

In een complexe wereld, is de sterkte van je netwerk een onmiskenbare troef. Community matters! En de vraag “Not how but who?” steeds relevanter. Hoe je dat aanpakt, op welke manier eraan te beginnen en hoe je zelf de regie van jouw personal brand neemt? Dat leren we je in deze praktische training aan de hand van voorbeelden en een heel gemakkelijk framework.

“If you don’t own your story, someone else will” - Ianka Fleerackers


Karen 5433

Trainer | Karen Van der Aa

Meet Karen Van der Aa, no-nonsense onderneemster, spreker en coach. Bezieler & CEO van First Floor, sinds 2018 een talent accelerator voor HR en Employer Branding High Potentials. Vooral gepassioneerd door alles wat te maken heeft met mensen, verhalen, verbinden en groei. Vertaalt dat al 20 jaar in relevante HR en communicatie oplossingen en doet mensen en bedrijven graag al eens nadenken over de dingen. Soms beetje contrair, altijd constructief.

Praktische Informatie

Locatie & Uren

Clubhouse
Groeningenlei 16
2550 Kontich

09u00 - 17u00

Contact informatie

training@firstfloorcareers.be

Kostprijs

€600

Schrijf je nu in!