Introductie in copywriting

20/06/2024

Wil jij probleemloos vlotte, originele en pakkende teksten leren schrijven? Jouw boodschap op een juiste manier kunnen afstemmen op jouw doelpubliek? Dan ben je hier aan het juiste adres. Wij nemen je met plezier mee in de wondere wereld van copywriting.

Tijdens deze workshop leer je de kunst om de belangrijkste kenmerken van een product of bedrijf op een heldere manier te communiceren en dit ook naar de juiste doelgroep. Met Onze tips en tricks weet je binnenkort als geen ander hoe een overtuigende en pakkende tekst te schrijven. Of het nu gaat over een slogan voor je product, een blog of een post voor social media. Our trainer (and soon you) knows best!

Trainer | Guido Everaert

Guido is copywriter, hij schrijft veel en graag. Columns, artikels, mailings, interviews, websites, boeken, noem het maar op! Dé ideale man voor deze job, hoor ik je al denken. En dat klopt! Guido neemt je in zijn trainingen mee door de kunsten van de Nederlandse taal, de do's en de absolute don'ts. Kritisch je eigen teksten analyseren, loskomen van cliche's en nog veel meer mag je verwachten van deze ervaren rot in het vak.

Praktische informatie

Locatie & Uren

Clubhouse
Groeningenlei 16
2550 Kontich

09u00 - 17u00

Contact informatie

training@firstfloorcareers.be

Deel deze opleiding

Kostprijs

€600

Schrijf je nu in!