Geef jouw Marketing carrière een vliegende start!

Ambitie? Check. Veel goesting om erin te vliegen? Check. Dat diploma of die eerste ervaring binnengehaald? Dubbelcheck! ✔

Meet First Floor. Bij ons krijgen High Potentials als jij de kans om, via ons FLY programma, echt in zichzelf en hun carrière te investeren. En dat in sneltreintempo, so buckle in! 🚀


SOLLICITEER NU FLY PROGRAMMA

Jouw gemiddelde werkweek

😊 Het was een top dag als ik:

✔️ Leuke beelden heb opgenomen voor een video interview

✔️ Social media post maak waar veel likes en reacties op komen

✔️ Campagne resultaten analyseer en deze zijn succesvol

✔️ Een leuke brainstorm over een campagne heb mogen doen

🤔 Een dag is minder geslaagd als ik:

❌ Weinig feedback krijg op mijn fantastisch geschreven blog

❌ Op te veel technische problemen bots

❌ Vast loop omdat ik niet de juiste insteek vind voor creatieve content

Je komt terecht in een hecht First Floorteam waarin iedereen zich voor de volle 100% smijt. Bekijk hier hoe jouw gemiddelde werkweek eruit kan zien. We werken hard, maar helpen elkaar waar nodig en er is altijd ergens ondersteuning of een luisterend oor. Want ja, zelfs de strafste Marketing toppers hebben soms een second opinion of een oppeppende babbel nodig.

Overtuigd? Top! Dan zeggen we: solliciteer. Niet straks, niet morgen. Nu. Want uitstellen en twijfelen, daar doen we niet aan mee. 😉 Toch nog meer info nodig? Bekijk de volledige vacature voor verdere uitleg.

TEAM VACATURE

Wat zeggen onze consultants over First Floor?

Amber FLY Programma

"Werken bij First Floor is jezelf iedere dag uitdagen en continue bijleren. Daarnaast ben je niet enkel op professioneel vlak bezig met jouw ontwikkeling, maar op persoonlijk vlak. Een echte win-winsituatie dus!"

Amber Wuyts | Marketing Consultant

Zahra FLY Programma

"Je werkt in een tikkeltje zot team waar praktische ervaring hand in hand gaat met persoonlijke groei. Er MOET gelachen worden"

Zahra Verhoeven | HR Consultant

Melissa FLY Programma

"Ik leerde bij First Floor hoe belangrijk het is om in een omgeving te werken die je ondersteunt, het beste in je naar boven weet te halen en die je in jezelf doet geloven."

Melissa Cruysbergs | Marketing Consultant

Loes FLY Programma

"Bij First Floor krijg je op regelmatige basis coaching met een focus op jouw unieke talenten. Je krijgt een kritische blik op jezelf en weet beter waar je energie uit haalt in een job."

Loes Piron | HR Consultant

Elisa FLY Programma

"Bij First Floor leerde ik om in mezelf te geloven en m'n grenzen te verleggen. Want waarom binnen je comfortzone blijven, als er daarbuiten zoveel meer te beleven valt."

Elisa Vanmeenen | Marketing Consultant

Formele foto

"Het is enorm fijn en leerrijk om met de ondersteuning van FirstFloor verschillende projecten en bedrijfsculturen te leren kennen."

Eline Van Gilsen | HR Consultant

Heleen V

"FirstFloor heeft mij geholpen meer inzicht te krijgen in mijn persoonlijke kwaliteiten maar ook mijn zwakke punten. Zo kan ik blijven groeien en werken aan mijn ontwikkelpunten."

Heleen Vancoillie | Marketing Consultant

Marthe

"Bij FirstFloor word ik elke dag opnieuw uitgedaagd om uit mijn comfortzone te treden. Samen met de nodige portie durf, juiste feedback en reflectiemomenten heb ik op korte tijd erg veel vooruitgang gemaakt."

Marthe Bossaerts | HR Consultant

Ruben

"First Floor? Dat is doen en durven doen. Je handen uit de mouwen steken en jezelf blijven heruitvinden. Een tikkeltje crazy, maar vooral een hele hoop fun!"

Ruben Deferm | Marketing Consultant

Ga de uitdaging aan en solliciteer nu

Op zoek naar iets anders?

Bekijk snel onze andere vacatures!

VACATURES

Ontdek alle First Floor ins en outs op onze blog!

BLOG

Abonneer je nu op onze nieuwsbrief en zet je carrière in de hoogste versnelling