FF Lezen: Het Nieuwe Leiden is Vrouwelijk, Anja Moortgat

/ /

Christina Absillis

Christina Absillis, Auteur & Coach Intuïtief Leiderschap

Hoi! Ik ben Christina Absillis, auteur van het boek Intuïtief Leiderschap en leiderschapscoach. Mijn missie is om vrouwelijke leiders te inspireren over intuïtieve intelligentie. Ik droom van een wereld waarin meer vrouwen het voor het zeggen hebben en leiden vanuit hun hart en ziel, als empathische en intuïtieve leiders. Met mijn boek en coaching wil ik deze vrouwen leren leiden vanuit hun innerlijke en vrouwelijke wijsheid.

Hi Christina! Over welk boek hebben we het vandaag?

Het Nieuwe Leiden is Vrouwelijk

Klinkt goed! Vrouwelijk leiderschap, dat klinkt herkenbaar ;). Waarom heb jij voor dit boek gekozen?

De titel en het uitgangspunt spraken mij onmiddellijk aan. Het bleek achteraf een heel goed idee want het boek heeft me enorm geïnspireerd.

Voor wie denk je dat het boek geschikt is?

Voor vrouwelijke leiders die op zoek zijn naar een andere kijk op leiderschap. Die op zoek zijn naar persoonlijke ontwikkeling van een ander niveau.

OK. Nu zijn we officieel nieuwsgierig! Wat zijn jouw 3 key learnings uit dit boek?

1. Hoe je intuïtief beslissingen neemt: door 3 vragen te stellen: 1) Heeft wat er nu op mijn pad komt betekenis voor mij? 2) Zal ik er van genieten? Ook al moet ik er hard voor werken. 3) Is mijn verlangen geïnspireerd (gebaseerd op liefde) of ongeïnspireerd (gebaseerd op angst)?

2. Ik heb een innerlijke godin die leeft in een gevoel van diepe rust en zelfzijn in mij en die mijn ware natuur is. Ze zorgt voor helderheid en focus.

3. Niets doen zolang het niet goed voelt. Wacht tot de juiste persoon, de juiste opleiding, de juiste job... op je pad komt. Wanneer dit gebeurt zal je een duidelijke jaaaaa, dit is voor mij voelen

Het Nieuwe Leiden is Vrouwelijk

Heb jij een boek gelezen of podcast geluisterd die je echt iedereen aanraadt? Of net eentje dat niet aan de verwachtingen voldeed?

GEEF 'M DOOR


💡 Meer inspiratie, inzichten, key takeaways en best practices? Abonneer je op onze 2-wekelijkse nieuwsbrief FF Inspireren; no sales (!) enkel inspiratie over ondernemen, HR, communicatie, leiderschap en employer branding.

ABONNEER JE HIER