We zoeken met jong talent naar een geschikte job

Wat doen wij?

First Floor brengt bedrijven en jong talent samen voor alle corporate services: sales, marketing, IT, HR, legal en finance.   

Wanneer je een starter bent met 0 tot maximaal 5 jaar ervaring, helpen we je in de zoektocht naar jouw talenten en bekijken we wat je echt graag wil doen. We helpen je groeien en begeleiden jou tot ver na dat je een (nieuwe) job gevonden hebt. 

Wanneer je als bedrijf jong talent wil aanwerven, begeleiden we je in de zoektocht naar geschikte kandidaten en zorgen we voor de integratie van dat talent in jouw bedrijf. Want wie goed geïntegreerd is, zal langer op dezelfde plek blijven en dat komt iedereen ten goede. 

Zo bouwen we een succesvolle toekomst voor juniors én stomen we bedrijven tegelijkertijd mee klaar voor de uitdagingen van de toekomst.

Wat-doen-we-training-en-coaching.jpg

Training en coaching

Bij First Floor bieden we verschillende training- en coachingstrajecten aan. Zo zijn er opleidingen om je kennis bij te spijkeren en workshops waar je praktische skills leert die je meteen kan gebruiken. We voorzien daarnaast ook opleidingen die je meer inzicht geven in jezelf. We bieden training en coaching aan in groep of helemaal op maat onder de vorm van persoonlijke loopbaanbegeleiding. 

Bedrijven coachen we in het vinden en integreren van juniorprofielen. We tonen hoe je het beste in hen naar boven haalt en hoe je een duurzame relatie met hen opbouwt. 

Ik zoek een training      Ik wil coaching

Young-talent-Elevator-days.jpg

Elevator Days

Gedaan met klassieke cv’s en interviews, de Elevator days zijn dé nieuwe manier van zoeken en gevonden worden. Tijdens een intensieve driedaagse bootcamp leer je ontzettend veel bij dankzij verschillende trainingen maar je krijgt ook de kans om te tonen wat jij in je mars hebt. 

Bedrijven gebruiken de Elevator days om potentiele medewerkers te spotten. Je kan zelfs een eigen case meebrengen en zo de beloftevolle talenten meteen intensief aan het werk zien in een realistische setting.

Klinkt interessant!

Wat-doen-we-Vaste-job.jpg

Vaste Jobs

Wanneer je kiest voor een vaste job, gaan we opzoek naar het bedrijf dat perfect matcht met jou. We kijken niet enkel naar de jobinhoud maar ook naar de cultuur en waarden. De perfecte job vinden is zoals zoeken naar je droomman of –vrouw. Er zijn heel veel opties maar er is er maar één die perfect bij je past. De juiste werknemer in het juiste bedrijf plaatsen, dat is ons doel.   

Naast een jobmatch bieden we ook een aantal basistrainingen aan. Als jong talent en vaste medewerker kan je op die manier een stevig fundament leggen voor een succesvolle toekomst. Bovendien ontlasten we zo de bedrijven omdat we een deel van de inwerking van de starters overnemen.

Toon me vacatures

Wat-doen-we-Project-Consultancy.jpg

Project Consultancy - Traineeships

Als junior wil je ontdekken wat je graag doet, als bedrijf heb je vaak nood aan tijdelijke versterking of vervanging. Waarom elkaar niet helpen via project consultancy?

Onze project consultants krijgen als jong talent de kans om verschillende bedrijfsculturen en functies te ontdekken. Als bedrijf heb je een snelle en flexibele oplossing voor je tijdelijk tekort. Deze samenwerking zorgt voor jonge, frisse ideeën, omkaderd door ervaring!

Vertel me meer