Jong Talent Young Potential

Jong talent

Jij bent net of bijna afgestudeerd of je bent nog niet langer dan 5 jaar aan het werk? Proficiat dan ben jij de zogenaamde young potential! Met je frisse ideeën en digitale kijk op de wereld ben jij de toekomst voor elk bedrijf. 

Maakt dat je onzeker en twijfel je of je die verantwoordelijkheid wel aankan? Of weet je niet in wat voor bedrijf je die verantwoordelijkheid wil krijgen? Dan ben je bij First Floor aan het juiste adres. 

Wij helpen je om op een bewuste manier te kiezen voor job die perfect bij jou past en waar je ten volle kan groeien. Lees snel verder en ontdek wat we voor jou kunnen betekenen! 

training-en-coaching.jpg

Training en coaching

Je dacht dat je alles wist nu je een diploma in je zak hebt? Think again. Leren is een levenslang proces. En dan gaat het niet alleen om de praktische kennis die van jou een expert maakt in je vakgebied, het gaat ook om zelfkennis. First Floor biedt voor de beide luiken verschillende trainingen en coachingstrajecten aan. In onze kalender kan je de verschillende opties zien. 

Heb je al enkele jaren in het bedrijfsleven achter de rug en vraag je je af of je wel op het goede pad zit? Dan kunnen wij je helpen met loopbaanbegeleiding op maat. Wanneer je weet wat je wil, gaan we met jou op zoek naar de juiste job.

Ik zoek een training    Ik wil coaching

Young-talent-Elevator-days.jpg

Elevator Days

Stap in de lift en geef je carrière een boost. De Elevator Days zijn voor jou een manier om ervaring op te doen en voor bedrijven een manier om te rekruteren. Tijdens deze driedaagse bootcamp leer je jezelf ontdekken maar werk je ook met een team aan een echte businesscase. Uiteraard vullen we dit alles aan met een flinke portie fun

De Elevator Days zijn hét voorbeeld van je carrière in handen durven nemen. Toon de teamcoaches en/of potentiële werkgevers wat je in je mars hebt en wie weet ga jij naar huis met een nieuwe job! 

Vertel me meer

Jong-Talent-Traineeships.jpg

Traineeships

Weet je nog niet goed welke richting je uit wil of wat voor bedrijf bij je past? Je wil graag op onderzoek maar graag ook een vast contract? Dan zijn onze Elevator of FLY programs iets voor jou.

In deze traineeships werk je als project consultant voor First Floor. Wij geven je de kans om te werken op afwisselende projecten, bij verschillende bedrijven. Je krijgt ondersteuning van een personal coach (een jobcoach that is, we verplichten je niet om te gaan fitnessen) en daarnaast volg je een uitgebreid ontwikkelingsprogramma. Leren en proberen maar met de zekerheid van een vast contract, klinkt dat als muziek in jouw oren?

Vertel me meer

Jong-Talent_Vaste-Job.jpg

Vaste job

Ben jij een van de gelukkigen die wel een goed idee hebben van de richting die ze uit willen met hun carrière? Dan wil je misschien wel een vaste job. Samen met jou zoeken we naar het juiste bedrijf en de juiste functie.   

In een uitgebreid gesprek en screening, ontdekken we wie je bent, waar je goed in bent en waar je energie uithaalt. Met deze kennis gaan we op zoek naar dat ene bedrijf dat perfect bij jouw waarden past en waar jij je talenten ten volle kan ontplooien. Zie het een beetje als Tinder voor jobs: We blijven swipen tot we een match vinden.   

Maar we stoppen niet wanneer we een job voor jou vinden. We blijven contact met je houden,  enerzijds omdat we je zo goed kunnen opvolgen (gewoon af en toe, we zijn geen stalkers) maar ook omdat we je nog verschillende trainingen aanbieden.

Vind je ideale job