Timemanagement

29/09/2023

Herken je dat? Je voelt je overweldigd door al je to-do’s, je schakelt van taak naar taak maar weet eigenlijk niet waar te beginnen? Louis to the rescue!

In deze praktijkgerichte training ligt de focus op het plannen en organiseren van jezelf en jouw omgeving. Dankzij handige tips en strategieën krijg je handvatten aangereikt om jezelf en jouw werk te managen.

Time management is eenvoudig vanaf het moment dat we aanvaarden dat de tijd zich niet laat managen. En dat we de manier waarop we omgaan met onze tijd zelf kunnen beheersen. Onze gedragingen, onze gewoontes, onze conditioneringen zorgen er voor dat we op een specifieke manier werken. Leer in deze opleiding waar de verschillen liggen tussen werknemers, hoe kan je efficiënter je werktijd kan indelen en hoe om te gaan met omstandigheden, onderbrekingen of dringende zaken.

Na deze opleiding kan je inschatten wat zinvolle doelstellingen zijn in je werk, beter vooruitplannen en prioriteiten bepalen. Samen ontwikkelen we routines op het vlak van plannen op het werk. Tijdrovers maken bij jou geen schijn van kans meer! Bye bye uitsteltgedrag en het slecht omgaan met onvoorziene obstakels.

Louis Rector Copier Copier

Trainer | Louis Rector - Cevora

Louis is van opleiding Licentiaat Arbeidssociologie (KUL). Hij heeft meer dan 20 jaar ervaring in leidinggevende functies in marketing, verkoop en algemeen management bij Corelio, TNT Post Group, en USG People.

Sinds 2002 is hij actief als zelfstandig consultant en opleider in inter-persoonlijke vaardigheden en people management. Hij heeft tal van trainingen verzorgd op vlak van gespreksvaardigheden, beheersen van lichaamstaal, verkoop, coaching, motivatie en leiderschap.

Door zijn praktijkgerichte aanpak en ruime professionele ervaring worden zijn opleidingen zowel bij privé bedrijven, diverse overheden als organisaties in de sociale economie enorm gewaardeerd. Zijn uitgangspunt: “ De cursisten zijn evenwaardige gesprekspartners met specifieke talenten en sterktes. Als trainer help ik hun die talenten te (her)ontdekken en verder te ontwikkelen”.

Zijn motto : "Je communiceert wat je bent"

Praktische Informatie

Locatie & Uren

Clubhouse
Groeningenlei 16
2550 Kontich

9u00 - 17u00

Contact informatie

training@firstfloorcareers.be

Deel deze opleiding

Kostprijs

€450

Schrijf je nu in!