Timemanagement

04/11/2022

Herken je dat? Je voelt je overweldigd door al je to-do’s, ziet door het bos de bomen niet meer, je inbox is uit de hand gelopen en je schakelt van taak naar taak maar weet eigenlijk niet waar te beginnen? Todoist, Karen en Marthe to the rescue!

In deze praktijkgerichte training leer je jouw effectiviteit op het werk te verbeteren. Dankzij handige tips en tricks krijg je handvatten aangereikt om jezelf en jouw werk te managen.

We leren je ineens werken met de gratis tool Todoist om jouw productiviteit te verhogen en gemoedsrust te behouden. Je creëert een transparantere workflow en krijgt grip op je agenda en e-mail.


Karen Portret

Trainer | Karen Van der Aa & Marthe Bossaerts

Meet Karen. Haar missie: mensen op de correcte manier begeleiden en laten groeien (binnen het team). Met 15 jaar ervaring binnen HR en 7 jaar aan het werk als coach en psychotherapeut, staat Karen als geen ander dicht bij anderen. Recht door zee als het moet, maar een luisterend oor voor wie hier nood aan heeft. Vergis je niet, deze powervrouw staat altijd klaar om het beste uit anderen te halen. Samen met HR Consultant, Marthe geeft ze deze praktijkgerichte workshop over Todoist & Timemanagement. Iets met jong talent meets ervaring 😉.

Praktische Informatie

Locatie & Uren

Clubhouse
Groeningenlei 16
2550 Kontich

9u00 - 13u00

Contact informatie

training@firstfloorcareers.be

Deel deze opleiding

Kostprijs

€150 Fysiek
€100 Online
€50 Student

Schrijf je nu in!