Telefonische screening

27/10/2023

Een telefonische screening is de eerste stap in het selectieproces. Maar hoe pak je dat eigenlijk juist aan? Weet jij niet goed hoe hieraan te beginnen, dan is deze hands-on training voor jou een absolute must. Hier leer je de basisvaardigheden voor goede interviewtechnieken.

Bij een telefonische screening wil je zo snel en objectief mogelijk informatie verzamelen over de geschiktheid van de kandidaat in kwestie. Hierbij liggen natuurlijk een aantal valkuilen op de loer, waardoor een verkeerde selectiebeslissing snel is gemaakt.

Na deze opleiding weet je alle hindernissen te omzeilen, dankzij de praktijkgerichte aanpak die ervoor zorgt dat je naar huis gaat met waardevolle tips en technieken om een interview succesvol af te ronden.


Het verhaal van Rena thumbnail

Trainer | Rena Ikonomou

Rena beheerst als geen ander de kunst van het doorvragen en tot de essentie komen. Na een carrière van 15 jaar in recruitment bij o.a. Adecco is ze ondertussen al 3 jaar rots in de branding bij First Floor waar ze HR talent met veel enthousiasme klaarstoomt tot top recruiters. Grieks temperament gecombineerd met Hollandse directheid en heel veel liefde voor het vak staan garant voor een uitdagende en vooral zeer praktijkgerichte workshop!

Praktische informatie

Locatie & Uren

Clubhouse
Groeningenlei 16
2550 Kontich

9u00 - 13u00

Contact info

training@firstfloorcareers.be

Deel deze opleiding

Kostprijs

€250

Schrijf je nu in!