Storytelling

31/05/2023

Storytelling kan je gebruiken om een bepaald doel te bereiken. Dat kan zijn verbondenheid creëren, klanten overtuigen, een complex onderwerp verduidelijken… You name it!

Het is de oudste, meest versatiele én effectieve marketingtruc in de doos. De techniek overstijgt het digitale, is toepasbaar op eender welk publiek en niet gebonden aan één medium.

Het is ook dé manier om impact en gedrag te stimuleren. Hoe dat komt? Wel, we all live stories. We zijn letterlijk opgegroeid met verhalen (denk maar aan “er was eens..”) en leren om in verhalen te denken. Daarnaast zorgt storytelling ervoor dat er verschillende delen van je brein worden aangesproken, waardoor de boodschap blijft hangen. Stories stick!

Chloe GIDK

Trainer | Chloé Van Elsen

Chloé Van Elsen, co-founder van Aris & Totell en expert in storytelling.

Deze ambitieuze strateeg voelt zich als een vis in het water in een dynamische consultancy setting. Na ervaring op te doen bij internationale startups in Kopenhagen leidde haar carrièrepad naar Wunderman Thompson te Antwerpen. Daar zette ze haar eerste stappen in content marketing en reclamestrategie. Bijna 3 jaar later ruilde ze het vooraanstaande agentschap in voor de sprookjesachtige Efteling. Als Marketing Manager betoverde ze menig Belgische en Franse bezoekers met doordachte plannen en meeslepende campagnes. Toch voelde de jonge creatieveling dat haar “lang en gelukkig” lag te wachten bij het lonkende agentschapleven.

We mochten Chloé ook verwelkomen op onze Podcast FF Rustig! Bekijk of beluister haar aflevering hier!

Praktische info

Locatie & Uren

Clubhouse
Groeningenlei 16
2550 Kontich

09u00 - 17u00

Contact info

training@firstfloorcareers.be

Deel deze opleiding

Kostprijs

€450

Schrijf je nu in!