Start-to-podcast

16/09/2022

Jij wil blijven innoveren als bedrijf en de laatste trends oppikken, duuus.. Een podcast, het laatste razend populair nieuw medium, maar hoe begin je daar nu aan? Deze workshop biedt alle knowledge over tools, aanpak, onderwerpen en community building.

Do-it-yourself, en daar stopt het al voor de meesten. Want hoe begin je in godsnaam met een podcast? Er zijn valkuilen maar vooral veel wins. Tijdens deze training ontdek jij hoe je jouw bedrijf of (employer) brand op een positieve en spontane manier in de kijker zet. Vergis je niet, podcasts zijn er voor elk budget en elk bedrijf.

Deze workshop is geschikt voor bedrijfsleiders, (employer) brand marketeers, talent acquisition verantwoordelijken, (interne) communicatie professionals of gewoonweg iedereen die de wereld van podcasts willen ontdekken.

Afbeelding4

Trainer | Andries Beckers

Andries kent, als co-host en producer van 'Welcome to the AA' (ja, die met Alex Agnew), de wereld van podcasts als geen ander. Na het succes van de afgelopen 2 jaar deelt hij zijn expertise graag in de opleiding Podcasts voor Professionals. Met maandelijks 400.000 luisteraars kan je uitgaan van concrete tips en eerlijke ervaringen. Wie deze workshop volgt, gaat gegarandeerd naar huis met goesting om er zelf in te vliegen!

Praktische informatie

Locatie & Uren

Clubhouse
Groeningenlei 16
2550 Kontich

9u00 - 17u00

contact info

training@firstfloorcareers.be

Deel deze opleiding

Kostprijs

€300 - lunch inbegrepen.
€50 - Student - lunch inbegrepen.

Schrijf je nu in!