SEO Pro

26/04/2023

Ken je de basics van SEO? In de SEO Pro training gaan we dieper in om de mogelijkheden van SEO. Hoe optimaliseer je een bestaande site en wat doe je bij een nieuwe? Hoe meet je de resultaten van je inspanningen? Hoe zet je een relevante contentstrategie op en waarop moet je letten als het gaat over SEO-copywriting?

Tijdens deze training leer je verschillende tools kennen die je helpen bij een zoekwoordanalyse en het SEO-proof maken van je website. We geven tips & tricks zodat jij een pro SEO-copywriter wordt en passen dit ook meteen toe in de praktijk.

Margot

Trainer | Margot - Be Bold

Margot gelooft sterk in een allesomvattende marketingstrategie, waarbij het beste van digital marketing en marketing automation de sleutel tot succes vormen. Van merkidentiteit profileren, naar website optimaliseren en SEO-proof maken, tot het opbouwen van kwaliteitsvolle databanken aan de hand van online advertising en het automatiseren van marketingcampagnes.

Die visie maakt ze waar als Digital Marketing en Marketing Automation Specialist bij marketing agency Be Bold Digital. Als echte team player en gepassioneerde marketeer geeft ze die kennis graag door tijdens haar trainingen.

Praktische info

Locatie & Uren

House of Innovation
Duboisstraat 50
2060 Antwerpen

09u00 - 17u00

Contact info

training@firstfloorcareers.be

Deel deze opleiding

Kostprijs

€450

Schrijf je nu in!