Het selectie-interview

12/05/2023

Het selectie-interview is een belangrijke pijler om te weten te komen of de kandidaat in kwestie een juiste match is voor jouw bedrijf. Pak je dit verkeerd aan, heb je misschien wel veel tijd en werk gestoken in onnodige zaken. Aan de hand van deze praktijkgerichte training kom je te weten hoe je dit kan voorkomen.

Ook in het selectie-interview wil je, net zoals bij je telefonische screening, zo objectief mogelijk naar de geschiktheid van de kandidaat peilen. Na het interview wil je een zo helder en objectief beeld van de kandidaat kunnen vormen. Waarvoor dient een selectie-interview en welke valkuilen of moeilijkheden komen hierbij kijken? Dat zijn maar enkele van de vele vragen die tijdens deze training worden beantwoord.


Het verhaal van Rena thumbnail

Trainer | Rena Ikonomou

Rena beheerst als geen ander de kunst van het doorvragen en tot de essentie komen. Na een carrière van 15 jaar in recruitment bij o.a. Adecco is ze ondertussen al 3 jaar rots in de branding bij First Floor waar ze HR talent met veel enthousiasme klaarstoomt tot top recruiters. Grieks temperament gecombineerd met Hollandse directheid en heel veel liefde voor het vak staan garant voor een uitdagende en vooral zeer praktijkgerichte workshop!

Praktische Informatie

Locatie & Uren

Clubhouse
Groeningenlei 16
2550 Kontich

9u00 - 13u00


Deze training gaat ook door op:

Contact informatie

training@firstfloorcareers.be

Deel deze opleiding

Kostprijs

€250

Schrijf je nu in!