Het selectie-interview

17/11/2023

Het selectie-interview is een belangrijke pijler om te weten te komen of de kandidaat in kwestie een juiste match is voor jouw bedrijf. Pak je dit verkeerd aan, heb je misschien wel veel tijd en werk gestoken in onnodige zaken. Aan de hand van deze praktijkgerichte training kom je te weten hoe je dit kan voorkomen.

Ook in het selectie-interview wil je, net zoals bij je telefonische screening, zo objectief mogelijk naar de geschiktheid van de kandidaat peilen. Na het interview wil je een zo helder en objectief beeld van de kandidaat kunnen vormen. Waarvoor dient een selectie-interview en welke valkuilen of moeilijkheden komen hierbij kijken? Dat zijn maar enkele van de vele vragen die tijdens deze training worden beantwoord.


Profielfoto V0

Trainer | Els Van den Wyngaert

Na haar bachelor toegepaste psychologie en master in de klinische psychologie, ging Els aan de slag in de integrale jeugdhulpverlening. Na 4 jaar in de jeugdzorg maakte ze de overstap naar HR. Met haar enorme people skills en tonnen ervaring in rekruteren en selecteren, is Els de uitgelezen trainer voor deze workshop.

Praktische Informatie

Locatie & Uren

Clubhouse
Groeningenlei 16
2550 Kontich

13u00 - 17u00

Contact informatie

training@firstfloorcareers.be

Deel deze opleiding

Kostprijs

€250

Schrijf je nu in!