Professioneel presenteren

23/06/2023

Spreken voor een publiek blijft voor velen spannend. Nochtans super belangrijk! Want een krachtige en overtuigende presentatie kunnen geven is één van de meest gevraagde skills van vandaag. Wil je meer plezier beleven in het geven van je presentatie? Met meer zelfvertrouwen voor een groep staan en meer impact hebben op je publiek? Dan is de workshop ‘Professioneel Presenteren’ zeker iets voor jou!

Deze training geeft je de tools om op een krachtige manier je boodschap en ideeën over te brengen op anderen. Een must voor iedereen die presenteert voor collega’s of klanten en impact wil maken.

Didier leert je om optimaal gebruik maken van technieken om een publiek zo professioneel mogelijk aan te spreken en te inspireren. Jouw verhaal op een professionele manier presenteren, dat is waar het om draait!

Na deze training ken je jouw sterktes, leer je jouw zwaktes aan te pakken en ervaar je het resultaat hiervan op je presentatiekwaliteit. Je weet beter jouw stem en lichaam te gebruiken om aandacht vast te houden en heb je ontdekt hoe storytelling je presentatie kan verrijken met 3 concrete technieken.

Aan de hand van 6 stappen kan je een heldere en gestructureerde presentatie maken en ook de kwaliteit van anderen hun presentaties beoordelen en er zodoende zelf van te leren.
Didier

Trainer |Didier Demaeght - Cevora

Didier is gepassioneerd door het menselijk gedrag. Hij is voortdurend op zoek naar nieuwe ontwikkelingen in de neurowetenschappen, emotionele intelligentie en de 4e generatie NLP.
Zijn passage aan de Sherbrooke University was een eyeopener over collectieve intelligentie.

Didier integreert en vertaalt theorieën en concepten naar zeer pragmatische instrumenten die mensen helpen om grote samenwerkende leiders te worden door middel van coaching en training.

Praktische Informatie

Locatie & Uren

Clubhouse
Groeningenlei 16
2550 Kontich

09u00 - 17u00

Contact Informatie

training@firstfloorcareers.be

Deel deze opleiding

Kostprijs

€450

Schrijf je nu in!