Op weg met persona's en een customer journey

06/10/2023

Marketing wordt steeds persoonlijker. Als bedrijf moet je jouw content en het gebruik van marketingkanalen steeds meer aanpassen aan de persoonlijke behoefte van jouw (potentiële) klant. Wie is die klant? Wat doet en ervaart hij of zij? En hoe zorg je ervoor dat hij of zij klant blijft? Krijg een antwoord op deze vragen, tijdens onze praktijkgerichte workshop.

Je leert jouw klanten een gezicht te geven en krijgt inzicht in hun behoeften en verlangens, maar ook de problemen en drempels die zij ervaren. Bij het in kaart brengen van de customer journey leren we je het hele proces in kaart te brengen. Je gaat naast inzichten over het waarom, ook naar huis met onmiddellijk toepasbare technieken, tools & templates.


1516796100991

Trainer | Yf Brodala

Yf is een marcom -en media strateeg met een jarenlange ervaring bij verschillende mediabedrijven en reclamebureaus. Momenteel is hij aan de slag bij Sunweb, waar hij een intern media agency uitgebouwd heeft. Samen met dat agency coördineert hij alle internationale mediacampagnes. Daarnaast bepaalt hij ook mee de strategie voor alle communicatiecampagnes bij Sunweb. Met veel plezier en enthousiasme deelt hij zijn marketingkennis met jullie mee!

Praktische informatie

Locatie & Uren

Clubhouse
Groeningenlei 16
2550 Kontich

09u00 - 17u00

Contact informatie

training@firstfloorcareers.be

Deel deze opleiding

Kostprijs

€450

Schrijf je nu in!