Onderhandelen

28/04/2023

Onderhandelen is voor vele nog een lastige situatie op onbekend terrein. Daarnaast schrikken er nog teveel mensen bij het horen van datzelfde woord. Maar geen paniek, samen met jou nemen wij de touwtjes in handen en ontdek je heel wat processen om hier beter op in te spelen.

Deze hands-on opleiding reikt je waardevolle middelen aan om de steun van je collega's te krijgen voor een nieuw project, jouw managers te overtuigen om in nieuwe activiteiten te investeren, jouw team een verandering te laten aanvaarden, je collega's overtuigen dat je de juiste persoon bent voor een nieuwe functie of een klant overtuigen om jouw product of dienst te aanvaarden.

Aan het einde van deze intensieve training heb je geleerd om te bouwen aan een goede invalshoek voor jouw boodschap, voordelen te identificeren en te formuleren aan je gesprekspartners én jouw boodschap op een overtuigende manier te overbrengen.

Regis3

Trainer | Régis Lemmens - Cevora

Régis is de oprichter van Sales Cubes, een adviesbureau dat verkooporganisaties helpt te innoveren en samen met hun klanten waarde te creëren. Hij is professor in Sales en Sales Management en doceert aan business schools in België (Antwerp Management School, Solvay Business School), Nederland (Tias Business School) en in het Verenigd Koninkrijk (Cranfield School of Management).

Hij behaalde een Master in Science aan de Southbank University, een Master in Business Administration aan de University of Surrey en een Phd aan de Aberdeen Business School.

Verder is Régis ook lid van het expertteam van Impulse Brussels (het Brussels Agentschap voor de Onderneming voor startende en ervaren ondernemers) waar hij als coach te werk gaat om start-ups te helpen hun commerciële strategieën te ontwikkelen en te implementeren.

Hij is een groot voorstander van design thinking in het bedrijfsleven en helpt organisaties om deze aanpak toe te passen bij het innoveren en herontwerpen van hun verkoopprocessen om nieuwe manieren te vinden om waarde toe te voegen aan hun klanten.

Hij adviseerde organisaties als BNP PariBas, SONY, ERGO en Bekaert. Zijn werk brengt hem ertoe om regelmatig te spreken op verschillende sales en business events, onder andere sprak hij onlangs nog op een Tedx event in België.

Praktische info

Locatie & Uren

Clubhouse
Groeningenlei 16
2550 Kontich

09u00 - 17u00

Contact info

training@firstfloorcareers.be

Deel deze opleiding

Kostprijs

€450

Schrijf je nu in!