Introductie in copywriting

11/10/2023

Copywriting is een onmisbare ondernemersvaardigheid. Daarom is het belangrijk om je copywriting skills te ontwikkelen, zodat je teksten leert schrijven waarmee je de aandacht trekt.

Na deze inspirerende training met leuke opdrachten schrijf jij klantgerichte, resultaatgerichte en verbindende teksten die je rechtstreeks op je website of op je social mediapagina’s kan plaatsen.

Inclusief handig stappenplan waarmee je telkens weer teksten schrijft die lezers in beweging brengen.

Deze training is ideaal voor starters en schrijfgrage ondernemers die hun plakfactor op online media willen verhogen, zonder te pushen of opdringerig te zijn.

Io merola 1

Trainer | Io Merola

Io is een inspirator voor ondernemers die pakkende content willen schrijven, zodat ze meer mensen raken en écht impact maken.

Als sparringpartner, schrijfcoach en vertrouwenspersoon staat ze aan jouw zijde bij alles wat je schrijft. Door haar prikkelende vragen kom je tot nieuwe inzichten en bekijk je onderwerpen vanuit andere invalshoeken.

In haar copywriting training neemt ze je op een eenvoudige, behapbare manier mee in de wondere wereld van woorden, verhalen en online connectie.

Praktische informatie

Locatie & Uren

Clubhouse
Groeningenlei 16
2550 Kontich

09u00 - 17u00

Contact informatie

training@firstfloorcareers.be

Deel deze opleiding

Kostprijs

€450

Schrijf je nu in!