Insights Discovery

02/06/2023

Iedereen is uniek en heeft zijn eigen manier van functioneren en communiceren. Een beter inzicht in jezelf én in anderen kan leiden tot betere resultaten – zowel op persoonlijk als zakelijk vlak. Ze zeggen daarom wel eens: inzicht in jezelf, geeft inzicht in anderen. Dat is ook exact wat we met deze Insights-training willen bereiken.

Ben je benieuwd naar jouw sterke punten en unieke eigenschappen? Of wil je graag weten waarom de communicatie met die ene collega anders verloopt dan met die andere? Dan ben je hier aan het juiste adres. Dankzij de Insights training krijg je inzicht in jezelf, maar ook in je team.


Karen 5433

Trainer | Karen Van der Aa

Meet Karen. Haar missie: mensen op de correcte manier begeleiden en laten groeien (binnen het team). Met 15 jaar ervaring binnen HR en 7 jaar aan het werk als coach en psychotherapeut, staat Karen als geen ander dicht bij anderen. Recht door zee als het moet, maar een luisterend oor voor wie hier nood aan heeft. Vergis je niet, deze powervrouw staat altijd klaar om het beste uit anderen te halen. Haar praktische workshop in het geven en ontvangen van feedback is dan ook ongeslagen.

Praktische Informatie

Locatie & Uren

Clubhouse
Groeningenlei 16
2550 Kontich

13u00 - 17u00


Deze training gaat ook door op:

Contact Informatie

training@firstfloorcareers.be

Deel deze opleiding

Kostprijs

€250

Schrijf je nu in!