Inbound Marketing & contentplan

31/03/2023

Bij Inbound Marketing zet je jouw doelgroep centraal. Door in te spelen op de noden van jouw klant, laat jij jouw doelgroep naar je toe komen, in plaats van omgekeerd. Hoe je hieraan moet beginnen, leggen we je graag uit tijdens deze praktijkgerichte workshop.

Een goede inbound-strategie zorgt ervoor dat je content gevonden wordt. Een goed contentplan zorgt er dan weer voor dat je feed gevuld is met relevante content voor jouw doelgroep. Tijdens deze training kom je alle basics te weten over inbound marketing, maar ook over het opmaken van het perfecte contentplan op jouw maat.


1516796100991

Trainer | Yf Brodala

Yf Brodala is een marcom -en media strateeg met een jarenlange ervaring bij verschillende mediabedrijven en reclamebureaus. Momenteel is hij aan de slag bij Sunweb, waar hij een intern media agency uitgebouwd heeft. Samen met dat agency coördineert hij alle internationale mediacampagnes. Daarnaast bepaalt hij ook mee de strategie voor alle communicatiecampagnes bij Sunweb. Met veel plezier en enthousiasme deelt hij zijn marketingkennis met jullie mee!

Praktische Informatie

Locatie & Uren

Clubhouse
Groeningenlei 16
2550 Kontich

09u00 - 13u00


Deze training gaat ook door op:

Contact informatie

training@firstfloorcareers.be

Deel deze opleiding

Kostprijs

€250


Schrijf je nu in!