Google Looker Studio

22/09/2023

Meten is weten! Verzamel je data in verschillende analysetools zoals Google Analytics en Facebook Insights? Goed bezig, maar kan je die data ook visueel weergeven? In Looker Studio leer je hoe je data en inzichten uit verschillende tools visueel weergeeft in één overzicht. Handig om een totaalbeeld van je marketingcampagne te krijgen, beter beslissingen te kunnen nemen of een presentatie te geven.

Tijdens deze training leer je KPI’s en een meetplan opmaken, je leert verschillende databronnen koppelen aan Google Data Studio en gegevens in één dashboard samen te voegen. Je kan data visualiseren door overzichtelijke dashboards te maken waaruit je conclusies van trekken.

Margot

Trainer | Margot - Be Bold

Margot gelooft sterk in een allesomvattende marketingstrategie, waarbij het beste van digital marketing en marketing automation de sleutel tot succes vormen. Van merkidentiteit profileren, naar website optimaliseren en SEO-proof maken, tot het opbouwen van kwaliteitsvolle databanken aan de hand van online advertising en het automatiseren van marketingcampagnes.

Die visie maakt ze waar als Digital Marketing en Marketing Automation Specialist bij marketing agency Be Bold Digital. Als echte team player en gepassioneerde marketeer geeft ze die kennis graag door tijdens haar trainingen.

Praktische informatie

Locatie & Uren

House of Innovation
Duboisstraat 50
2060 Antwerpen

09u00 - 17u00

contact info

training@firstfloorcareers.be

Deel deze opleiding

Kostprijs

€450

Schrijf je nu in!