Google Advertising Essentials

20/09/2023

Het bekende advertising programma van Google is een ideaal middel om bekendheid te genereren en marketingdoelen te behalen. Leer hoe je jouw advertentie boven organische resultaten op een zoekpagina plaatst door zoekwoorden en budgetten te bepalen.

Tijdens deze training leer je het verschil tussen SEO en SEA. We bekijken de verschillende advertentietypes van Google en gaan dieper in op Google Search Ads. Je leert van a tot z een campagne opzetten door je campagnedoelen te bepalen, een zoekwoordanalyse te doen, advertenties op te zetten en te analyseren.

Margot

Trainer | Margot - Be Bold

Margot gelooft sterk in een allesomvattende marketingstrategie, waarbij het beste van digital marketing en marketing automation de sleutel tot succes vormen. Van merkidentiteit profileren, naar website optimaliseren en SEO-proof maken, tot het opbouwen van kwaliteitsvolle databanken aan de hand van online advertising en het automatiseren van marketingcampagnes.

Die visie maakt ze waar als Digital Marketing en Marketing Automation Specialist bij marketing agency Be Bold Digital. Als echte team player en gepassioneerde marketeer geeft ze die kennis graag door tijdens haar trainingen.

Praktische Informatie

Locatie & Uren

House of Innovation

Duboisstraat 50
2060 Antwerpen

9u00 - 17u00


Contact informatie

training@firstfloorcareers.be

Kostpijs

€450

Schrijf je nu in!