Feedback geven en ontvangen

15/11/2023

Feedback is een ontzettend waardevolle bron van informatie waar je veel van leert en groeit, zowel als team, persoon of als bedrijf. Toch als het op een constructieve manier gegeven wordt. Zelfs dan vinden velen het echter nog steeds spannend. Hoe je gericht feedback geeft of hoe je omgekeerd feedback open leert ontvangen om er jouw voordeel mee te doen, leer je tijdens deze praktijkgerichte workshop.

Deze training werkt telkens vanuit de praktijk en schetst verschillende situaties met waardevolle tips. Geschikt voor leidinggevenden, maar ook voor starters.


Karen 5433

Trainer | Karen Van der Aa

Meet Karen! Haar missie: mensen op de correcte manier begeleiden en laten groeien (binnen het team). Met 15 jaar ervaring binnen HR en 7 jaar aan het werk als coach en psychotherapeut, staat Karen als geen ander dicht bij anderen. Recht door zee als het moet, maar een luisterend oor voor wie hier nood aan heeft. Vergis je niet, deze powervrouw staat altijd klaar om het beste uit anderen te halen. Haar praktische workshop in het geven en ontvangen van feedback is dan ook ongeslagen.

Praktische informatie

Locatie & Uren

Clubhouse
Groeningenlei 16
2550 Kontich

9u00 - 17u00

Contact info

training@firstfloorcareers.be

Deel deze opleiding

Kostprijs

€450

Schrijf je nu in!