Employer Branding-strategie in actie

19/04/2023

Geraken jouw vacatures maar niet vlot ingevuld? Blijkt die net aangeworven medewerker toch niet de juiste match of merk je dat de buitenwereld niet goed weet waar jouw bedrijf voor staat? Het is niet altijd even makkelijk om (potentiële) medewerkers te overtuigen om voor jouw bedrijf te (blijven) kiezen. Deze praktijkgerichte training helpt jou hier graag mee op weg.

De theorie van Employer Branding is zo goed als algemeen bekend,maar vaak blijkt dit in de praktijk allemaal minder duidelijk afgelijnd. Zo begint het meestal al met de vraag: “Wie is er juist verantwoordelijk voor de Employer Branding?” HR? Marketing? Een andere afdeling? Na meer dan 10 jaar ‘boots in the ground’, in verschillende rollen en vanuit verschillende perspectieven, deelt Marijke Van Dyck met plezier haar inzichtingen en lessons learned over Employer Branding in de praktijk.

Image 2

Trainer | Marijke Van Dyck

Na een master in de geschiedenis en een postgraduaat in communicatiewetenschappen, heeft Marijke ondertussen al meer dan 10 jaar ervaring als Talent Brand Specialist bij zowel een agency, als in-house bij Accenture. Als extraverte introvert met ervaring in people communications, people engagement en het begeleiden van employee experience journeys, is zij de perfecte trainer om anderen wegwijs te maken in de wondere wereld van Employer Branding.

Praktische Informatie

Locatie & Uren

Clubhouse
Groeningenlei 16
2550 Kontich

09u00 - 13u00


Deze training gaat ook door op:

Contact informatie

training@firstfloorcareers.be

Deel deze opleiding

Kostprijs

€250

Schrijf je hier in!