Elevator Days

van 22 03 2019 tem 24 03 2019

Elevator Days Groepsfoto

Wat?

Stap in de lift en geef je carrière een boost. De Elevator Days zijn voor jou een manier om ervaring op te doen en voor bedrijven een manier om te rekruteren. Tijdens deze driedaagse bootcamp leer je jezelf ontdekken maar werk je ook met een team aan een echte businesscase. Uiteraard vullen we dit alles aan met een flinke portie fun.

De Elevator Days zijn hét voorbeeld van je carrière in handen durven nemen. Toon de teamcoaches en/of potentiële werkgevers wat je in je mars hebt en wie weet ga jij naar huis met een nieuwe job! 

Voor wie?

Voor bedrijven die op een vernieuwende én efficiënte manier jong talent willen recruteren.

Voor jong talent dat ervaring wil opdoen én tonen wat je in huis hebt.

Ontmoet elkaar op onze Elevator Days!

Op het programma

Hoewel het specifieke programma van de driedaagse van editie tot editie kan verschillen, werken we altijd rond 3 pijlers:  

Dag 1: Get Inspired 

Dag 2: Do! 

Dag 3: Reflect 

Get Inspired

De missie van onze Elevator Days is om jou als afstuderende student een leerrijke ervaring te bieden, waar jij meteen mee aan de slag kan. Tijdens de 3 daagse dompelen we je onder in een intensief bad van interactieve workshops. Zo ontdek je meteen je interesses, sterktes, groeipunten én in welke bedrijfscultuur jij je als een vis in het water zal voelen!

Do!

Er is bovendien een selectie van interessante bedrijven aanwezig. Zij delen niet enkel hun expertise met jou, maar zijn ook actief op zoek naar jong talent zoals jij. Ze geven je ook een real life business case die je in teamverband het hoofd kan bieden. Hierdoor kan je samen creatieve oplossingen verzinnen en meteen laten zien wat je waard bent.

Kortom: voor jou de ideale kans om je potentieel te tonen. Gedaan dus met de klassieke manier van solliciteren!

Reflect

Op het einde van de 3 daagse krijg je via een 1-op-1 gesprek met je coach uitgebreide individuele feedback over jouw prestaties gedurende de bootcamp. Hierdoor ben je sowieso in staat om jezelf verder te ontwikkelen. En wie weet... ga je zelfs naar huis met een job op zak!

Praktisch

De Elevator Days gaan door op de Farm of Inspiration in Lier.

Ben je geïnteresseerd in deze unieke en leerrijke ervaring? Waar wacht je nog op? Laat hier je gegevens achter. We nemen snel contact op om jou te leren kennen. 

Contacteer mij