Een krachtige vacature opmaken en verspreiden

22/11/2023

Je bent op zoek naar de perfecte kandidaat voor een functie binnen jouw bedrijf. Die kandidaat komt natuurlijk niet zomaar tot bij jouw kantoor gevolgen. Je zal ze moeten lokken. Maar hoe doe je dat en hoe schrijf je nu die perfecte, aantrekkelijke vacature?

Tijdens deze workshop leer je niet zomaar een goede vacaturetekst opmaken. Nee, je wilt een vacature die snel opvalt en gevonden wordt. Daarnaast moet die tekst er ook voor zorgen dat enkel de juiste en geschikte kandidaten solliciteren. Dankzij tips & tricks gegeven door onze eigen Karen Van der Aa, kom jij erachter hoe je zo’n vacature opmaakt en ook nog eens verspreid. Dat noemen wij: 2 vliegen in 1 klap!


Karen 5433

Trainer | Karen Van der Aa

Meet Karen. Haar missie: mensen op de correcte manier begeleiden en laten groeien (binnen het team). Met 15 jaar ervaring binnen HR en 7 jaar aan het werk als coach en psychotherapeut, staat Karen als geen ander dicht bij anderen. Recht door zee als het moet, maar een luisterend oor voor wie hier nood aan heeft. Vergis je niet, deze powervrouw staat altijd klaar om het beste uit iedereen te halen.

Praktische Informatie

Locatie & Uren

Clubhouse
Groeningenlei 16
2550 Kontich

09u00 - 13u00

Contact informatie

training@firstfloorcareers.be

Deel deze opleiding

Kostprijs

€250

Schrijf je nu in!