Elevator days - bootcamp

ELEVATOR DAYS

Hoewel het specifieke programma van de driedaagse bootcamp van editie tot editie kan verschillen, werken we altijd rond 3 pijlers:  

Dag 1: Get Inspired 

Dag 2: Do! 

Dag 3: Reflect 


Get Inspired

De missie van onze Elevator Days is om jou als afstuderende student een leerrijke ervaring te bieden, waar jij meteen met aan de slag kan. Tijdens de bootcamp dompelen we je onder in een intensief bad van interactieve workshops. Zo ontdek je meteen je interesses, sterktes, groeipunten én kom je te weten in welke bedrijfscultuur jij je als een vis in het water zal voelen!

Do!

Er is bovendien een selectie van interessante bedrijven aanwezig. Zij delen niet enkel hun expertise met jou, maar zijn ook actief op zoek naar jong talent zoals jij. Ze geven je ook een real life business case die je in team kan oplossen. Hierdoor kan je samen creatieve oplossingen verzinnen en meteen laten zien wat je waard bent.

Kortom: voor jou de ideale kans om je potentieel te tonen. Gedaan dus met de klassieke manier van solliciteren!

Reflect

Op het einde van de driedaagse krijg je via een 1-op-1 gesprek met je coach uitgebreide individuele feedback over jouw prestaties gedurende de bootcamp. Hierdoor ben je sowieso in staat om jezelf verder te ontwikkelen. En wie weet... ga je zelfs naar huis met een job op zak!


Praktisch

De Elevator Days gaan door op de Farm of Inspiration in Lier. 

Ben je geïnteresseerd in deze unieke en leerrijke ervaring? Waar wacht je nog op? Laat hier je gegevens achter. We nemen snel contact op om jou te leren kennen. 

Contacteer mij!